Adembenemend – Gigi Hadid showt haar verbouwde appartement in New York

Dat Gigi Hadid en Zayn Malik in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje is geen geheim meer. Bij deze zwangerschap komen ook een aantal voorbereidingen kijken, zo heeft Gigi onlangs haar appartement in New York gerenoveerd. Het model geeft op Instagram een kijkje in haar woning en de foto’s liegen er niet om: the girl’s got taste.

Hi MTV, Welcome to Gigi’s crib. Dit weekend deelde Gigi op Instagram haar pas gerenoveerde appartement in The Big Apple. En ja, het is precies wat je verwacht van het stijlvolle model.

Gigi Hadids appartement in New York

Het resultaat van de renovatie mag er zeker zijn, want Gigi’s interieur is spot on. Gigi gaf toe dat ze tijdens het inrichten van haar nederige stulpje in Manhattan (of course) veel hulp kreeg van haar moeder Yolanda Hadid. Het model en haar moeder zijn niet bang voor kleur, want de inrichting is alles behalve saai. Gigi is gegaan voor een Bohemien interieur, waar allerlei natuurmaterialen in terugkomen. Wij worden in ieder geval helemaal zen van deze stijl. Of zal dat komen door de vele geurkaarsen in alle hoekjes?

De renovatie van het appartement heeft meer dan een jaar geduurd, legt Gigi op Instagram uit. “Spent all of last year designing and curating my passion project/dream spot. Of course it all came together right before quarantining out of the city…. but I’m excited for the time I’ll get to spend enjoying all the special corners that were made with a lil help from some of my favorite creatives, who embraced my ideas and didn’t call me crazy. And my mamma, who is the greatest homemaking-sounding-board I could ask for, she called me crazy when required. Grateful to and for all.”

Kunnen we het even over de badkamer (laatste foto) hebben? Als je de keuken mooi vond, dan moet je dit plekje in het huis eens zien. Gigi en haar team zijn niet zuinig geweest met marmer and it shows. Wat ons betreft is dit de ultieme spot om even helemaal tot rust te komen. Miss Hadid, wanneer zijn we welkom voor een spa-dagje?

De Hadid-Malik baby komt eraan

Dat het kindje van Gigi en haar lover Zayn in een prachtig en warm huis terechtkomt is duidelijk. Wanneer dit zal gebeuren, dat is nog een verassing. In april maakte Gigi haar zwangerschap bekend en twee weken geleden showde ze voor het eerst haar prachtige babybump.

Meer details over haar zwangerschap heeft het model nog niet gedeeld. Volgens bronnen uit de familie was Gigi in april twintig weken zwanger, wat betekent dat ze in augustus of september bevalt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de Hadid-Malik baby.

Reageer op artikel:
Adembenemend – Gigi Hadid showt haar verbouwde appartement in New York
Sluiten