Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modetrends 29 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Move over Samba, deze Adidas sneakers worden het helemaal deze zomer

Als jij nog op zoek bent naar een fijne sneaker voor de zomer, dan hebben wij ‘m voor je gevonden. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de it-sneaker van deze zomer wederom van Adidas is. Iedere original die het merk de afgelopen twee jaar uitbrengt, wordt een trend. Zo ook met de BW Army Trainer, die de Adidas Sambas deze zomer van de troon stoten.

De tiny sneakertrend is nog lang niet afgelopen. Het begon allemaal met de Adidas Sambas en Gazelles. Later werden ook de Handbal Spezial sneakers populair. Nu komt daar de BW Army Trainer bij.

De Adidas BW Army Trainers worden de sneakertrend van deze zomer

Door de collab met Hartcopy kwamen de Adidas BW Army sneakers afgelopen januari weer een beetje in beeld. Maar omdat de hype nog zo om de Sambas, Campus’ en Gazelles ging, is de BW Army trend nooit helemaal doorgebroken. Tot nu, want deze verfijnde sneaker blijkt toch wel érg fijn voor in de zomer.

@steelojeem

I may have just found the perfect summer shoe for under $130. The Adidas BW Army Footwear in White. Copped these joints from stockx and from what i see you can only get them from resell websites since this pair originally released back in 2017. Would you cop? #ootd #adidas #sneakerfiles #sneakers #kickstagram

♬ 9PM in Shibuya – ADTurnUp

Komt de schoen je bekend voor? Dat kan kloppen. Velen vinden de schoen namelijk erg lijken op sneakers van Maison Margiela. Ze hebben hetzelfde verfijnde ontwerp, maar dan voor een fractie van de prijs. Een na-aper is het niet, want de BW Army sneaker heeft een rijke geschiedenis vanaf de jaren ’70.

De Adidas BW Army sneaker werd oorspronkelijk ontworpen voor het Duitse leger in de jaren ’70. Het ontwerp van de sneaker was gericht op comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Het had een minimalistische stijl met een slank profiel, gemaakt van hoogwaardig leer en suède. In de jaren ’80 en ’90 bracht Adidas een modieuze versie van de BW Army trainer uit en die sloeg meteen aan. Nu, 34 jaar later, is de sneaker opnieuw geliefd.

Sneakerwinkel Size? is het partnerschap met Adidas aangegaan en verkoopt exclusieve kleuren van de BW Army sneaker. Dus grijp je kans, nu ze er nog zijn.

Adidas Originals BW Army Trainer – €115,00

nieuwe adidas trend
Size?

Adidas Originals BW Army Trainer – €115,00

nieuwe adidas trend
Size?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.