Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 10 nov 2019

Alles wat je wil weten over de samenwerking tussen adidas en Prada

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld dat high end modemerken soms samenwerken met middensegment merken. Zo werd deze week bekend dat Prada de handen ineenslaat met adidas en dit is alles wat je wil weten over deze gave samenwerking.

Op Instagram maakten de merken de collab deze week bekend. De post ging zoals verwacht binnen no-time helemaal viral.

Prada x adidas

De merken slaan de handen ineen voor een speciaal project en dat is natuurlijk de droom van elke modeliefhebber die uitkomt. Maar wat gaat er precies gebeuren? Prada heeft helaas nog niet veel verklapt over de inhoud van de samenwerking, maar daar komt vast snel verandering in.

Op de foto die het merk op Instagram deelde zien we een Prada tas met twee klassieke schoenendozen van adidas erin. De caption luidt: “#Pradaforadidas @adidas @adidasoriginals. Coming soon.” Dat ze het spannend houden is in dit geval echt een understatement.

#Pradaforadidas @adidas @adidasoriginals. Coming soon. Link in bio.

126.6k Likes, 1,842 Comments – Prada (@prada) on Instagram: “#Pradaforadidas @adidas @adidasoriginals. Coming soon. Link in bio.”

De collectie

We kunnen dus nog niks met zekerheid zeggen, maar fans speculeren er al op los. Zo denken veel mensen dat het gaat om twee adidas sneakers die door Prada ontworpen zijn, gezien de twee schoenendozen op de foto. Grote kans dat dit één paar adidas Originals en één paar uit de Performance-lijn gaat zijn. We houden jullie op de hoogte.

Reageer op artikel:
Alles wat je wil weten over de samenwerking tussen adidas en Prada
Sluiten