Geef toe! Dit zijn de dingen die je stiekem thuis doet als niemand kijkt

Let’s face it. Hoewel vreemd een relatief begrip is, doen we behoorlijk wat vreemde dingen als we alleen thuis zijn. Dit fenomeen, beter bekend als Secret Single Behavior, is de reden dat we soms een avond me-time in plannen of huisgenoten gewoon in z’n geheel afzweren. Het is in ieder geval niets om je voor te schamen, want we doen het allemaal. Wat is jouw geheime pleasure?

1. Door de kamer dansen op je favoriete YouTube video // Zie je nou wel dat je professioneel danseres had moeten worden. Beyoncé’s got nothing on you.

2. Veel te hard meezingen met de radio // En het opnemen om je performance te verbeteren.

3. Een belachelijke hoeveelheid eten bestellen en die helemaal alleen opeten // Je imaginary vriendje moet ook eten.

4. Selfies maken totdat je de perfecte foto in handen hebt // Dat dat een sessie van twee uur is hoeft niemand te weten. Fake it ‘till you make it.

5. Een spa sessie houden en de hele dag als monster van Frankenstein door je huis lopen // Ook erg handig om ongewenste bezoekers af te schikken.

6. Koken in je onderbroek // Want waarom zou je een schort dragen als je ook gewoon alles uit kunt trekken? Veel efficiënter.

7. Slapen met je knuffelbeer of t-shirt van ex // Dat je dat t-shirt nog nooit gewassen hebt of dat je slaapt met een vodje dat al 20 jaar in je bezit is hoeft niemand te weten.

8. Uren nadenken over het perfecte berichtje om naar je crush te sturen // Liefde kent geen tijd.

9. Conversaties hardop naspelen onder de douche // Maar nu weet je wél precies wat je terug moet zeggen.

10. Ongegeneerd in je neus peuteren // Nu hoef je je eindelijk niet meer in te houden.

11. Je acteerkunsten oefenen in de spiegel // Toch handig, voor als je ooit die Oscar wint.

12. Jezelf een pep talk geven in de spiegel // Je bent single and fabulous en dat mag je weten ook.

13. Mannen stalken op Facebook // En dan niet alleen degenen met wie je een relatie hebt gehad. Ook jongens op wie je een week een crush had op de middelbare school komen hiervoor in aanmerking.

14. Je hele kamer checken op monsters // Je mag dan inmiddels volwassen zijn en op jezelf wonen, de kans dat er een creep onder je bed zit is nog steeds heel reëel.

15. Aan je borsten zitten // Het voelt gewoon zo geweldig om geen beha aan te hebben, je kunt er niet vanaf blijven.

16. Rechtstreeks uit de pot eten // Met een lepel of gewoon met je vinger, either way works.

17. Commentaar leveren op de televisie // Snapt ze nou nog niet dat ze niet naar het donkere schuurtje toe moet lopen?! Had ze nou maar naar jou geluisterd.

18. Zeggen dat je plannen hebt, maar eigenlijk ben je gewoon van plan om in je eentje een fles wijn te drinken en je leven te overdenken // Het was niet eens een leugen. Je moet je afspraak met de fles Merlot ook gewoon in ere houden.

19. Dutjes doen op ieder oppervlak // Je spontane burst of energy was ook zo vermoeiend dat je wel een dutje op je yogamatje verdiend hebt.

20. Uren Netflixen zonder schaamte // Twee seizoenen kijken op één dag is voor jou geen uitzondering.

21. Heel hard huilen zonder reden // Om een zielige film of gewoon omdat het af en toe zo goed voelt. Zelfmedelijden is zo nu en dan gewoon heerlijk.

http://www.nsmbl.nl/girl-code-20-dingen-die-beste-vriendinnen-maar-al-te-goed-begrijpen/

Reageer op artikel:
Geef toe! Dit zijn de dingen die je stiekem thuis doet als niemand kijkt
Sluiten