Trix Jacobs
Trix Jacobs Love & Life 10 jan 2019

Heb je karmapunten nodig? Deze buitenlandse asielhondjes zoeken nog een huisje

Kan jij wel wat karmapunten gebruiken? Zet dan je beste beentje voor en doe wat goeds voor de wereld. Adopteer bijvoorbeeld een asielhond uit Bulgarije, ongetwijfeld dat jij ze een warm nest kan bieden.

In Nederland zijn het aantal zwerfhonden gelukkig minimaal. Veel worden er opgevangen door een asiel en krijgen snel een nieuw baasje. In het buitenland is dat helaas iets anders en leven er steeds meer hondjes op straat. Heel zielig natuurlijk, dus het is tijd dat daar verandering in komt.

puppy's

Helens House of Hope

In Bulgarije zijn er nog genoeg lieve hondjes die een huisje zoeken, zo ook bij Helens House of Hope. Dit is een organisatie waar dakloze of mishandelde honden terecht kunnen. Zij worden hier met onwijs veel liefde behandeld en verzorgd, wat zeker in een land als Bulgarije belangrijk is, omdat het daar ‘s winters wel -14ºC wordt. Uiteindelijk zijn de hondjes op zoek naar een plekje en dat kan ook over de grens. Veel van de hondjes hebben al een baasje gevonden in Engeland bijvoorbeeld, maar in Nederland zijn ze natuurlijk ook hartstikke welkom. Dus als je iets goed wil doen, adopteer dan een van de lieve honden.

Adopteer asielhond

Tot in de puntjes geregeld

Interesse in een lieve viervoeter? Goed bezig! Als je een asielhond gaat adopteren, wordt alles tot in de puntjes geregeld. De honden worden gevaccineerd voordat ze naar Nederland komen. Verder hebben de hondjes ook al een paspoort en een chip. In Nederland wordt er altijd nog een homecheck gedaan, zodat de hondjes zeker goed terecht komen.

hond

Liefde op het eerste gezicht

Waarschijnlijk zit je nu te popelen om een lief hondje te adopteren, mooi zo. Als je geïnteresseerd bent, kan je een kijkje nemen op de site van Helens House of Hope. Hier vind je tientallen mega schattige hondjes. Van kleine schoothondjes tot aan grote binken: ze zijn er in alle soorten en maten. Nog niet overtuigd? Dan vind je hieronder een kleine collage van de enorm leuke hondjes van Helens House of Hope. Geloof ons, zodra je de foto’s ziet, ben je meteen verkocht.

hond

Zet een hondje adopteren maar op je lijstje van goede voornemens voor 2019. Grote kans dat jij een trouwe viervoeter een fijn onderdak kan bieden. En karmapunten zijn natuurlijk altijd welkom.

Verwaarloosde zwerfhond wordt gered en kan niet meer stoppen met lachen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Helens House of Hope

Reageer op artikel:
Heb je karmapunten nodig? Deze buitenlandse asielhondjes zoeken nog een huisje
Sluiten