Wat doe je na de seks? Dit zijn 7 after-sex activiteiten voor ná het hoogtepunt

Het moment vlak na de seks is een heerlijk en slightly ongemakkelijk moment tegelijk, zeker als je nog niet zolang samen bent met je (bed)partner. Je hebt er net een heet avontuur opzitten en nu liggen jullie samen op bed, maar wat nu? Wij zetten een aantal activiteiten op een rijtje waarmee je het after-sex moment invult.

Slapen is natuurlijk één van die dingen, maar wij begrijpen als geen ander dat dat soms wat moeilijk gaat, met al die adrenaline in je lijf. Ook komt het soms nogal bot over, meteen na de daad gaan pitten. Dus precies daarom zetten wij wat activiteiten op een rijtje om je sexytime mee af te sluiten.

After-sex activiteiten

Wat te doen als je nog ligt bij te komen van een wilde vrijpartij, maar niet wil gaan slapen?

1. ‘Dead to Me’ bingewatchen op Netflix

Mogen we even een momentje om ‘Dead to Me’ te praisen? Na het sexy Netflix & chill, komt het echte Netflix & chillen. ‘Dead to Me’ is zo ontzettend grappig en dat is precies wat je wil na een spannende sekssessie. Nog niet overtuigd? Check die trailer even dan.

Dead to Me | Season 1 Official Trailer [HD] | Netflix

Misery just found company. Dead to Me starring Christina Applegate and Linda Cardellini premieres May 3 only on Netflix. Watch Dead to Me, only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80219707 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

2. Uhm, ronde twee?

Als jullie het beide nog zien zitten, dan is er geen betere after-sex activiteit dan nog een keer te seksen. Je bent waarschijnlijk al naakt, je ligt waarschijnlijk nog in bed, wat houdt je tegen?

3. Kook iets lekkers

Van al dat harde werk krijg je trek. Zeker als het een nachtelijke escapade was, gaat die late night snack er wel in. Maak iets lekkers met wat je in huis hebt en verras jouw partner. Geen zin om te koken? Deliveroo/Uber Eats/Thuisbezorgt is je beste vriend.

4. Snel naar de badkamer

Voordat je de keukenprinses uithangt of Netflix aanzet, ren je eerst snel even naar de wc. We weten allemaal hoe belangrijk het is om te plassen na de seks, een quicky naar de badkamer is essentieel om blaasontsteking te voorkomen. Van een vluggertje in bed, naar een vluggertje op het toilet.

5. Cuddle time

Intiemer dan net gaat het niet worden, dus een kleine knuffel kan er wel vanaf. Soms is liggen en niets doen precies wat je nodig hebt. En geloof ons, liggen tegen een leuk persoon en niets doen is nóg beter.

6. Praat met elkaar

We kennen ze allemaal: de diepe gesprekken die je op zo’n moment voert met jouw significant other. Deze gesprekken duren tot in de vroege uurtjes en zo leer je elkaar echt kennen. Hierna ga je voldaan slapen, samen.

7. Pak je spullen en vertrek

Laten we even eerlijk zijn, we hebben allemaal weleens nachtelijke avontuurtjes met mensen die we amper kennen. De beruchte one night stands. Met deze mensen wil je alleen wat sexy time en verder niets van de bovenstaande dingen. In dit geval is het helemaal prima om meteen te slapen of om direct te vertrekken, dan skip je de walk of shame ook meteen.

CosmopolitanGQ

Reageer op artikel:
Wat doe je na de seks? Dit zijn 7 after-sex activiteiten voor ná het hoogtepunt
Sluiten