Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Life 10 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze AI Bloemist creëert het perfecte bloemen boeket voor jouw valentijn

Ben jij nog op zoek naar het perfecte Valentijnsdag cadeau voor jouw liefje? Zoek dan vooral niet verder! Er is deze week namelijk een AI Bloemist gelanceerd die gratis en voor niks een persoonlijk boeket samenstelt voor jouw valentijn.

Hoe leuk is dat!

AI Bloemist

AI is momenteel helemaal hot and happening! Zo kan je ChatGPT je vakantie laten plannen en weet ChatGPT ook wel raad met de vraag hoe je uit een winterdip moet komen. Maar er is nu wat nieuws gelanceerd.

Vanaf deze week kan je namelijk de AI Bloemist gebruiken, die een persoonlijk boeket samenstelt, passend bij de karaktereigenschappen van jouw valentijn. Want nu Valentijnsdag weer voor de deur staat is het tijd om jouw liefje, moeder, geheime liefde of gewoon jezelf extra te verwennen. En hoewel een cadeautje op zich al leuk is, zijn persoonlijke cadeaus nog veel leuker.

Thuisblijven op Valentijnsdag? Met deze activiteiten is dat net zo romantisch

Hoe werkt het?

Dit jaar is het tijd om indruk te maken met een op maat gemaakt cadeau en daar heeft Bloemenbureau Holland goed op ingespeeld. Zij hebben deze week de AI Bloemist geïntroduceerd en deze tool werkt bijzonder makkelijk. Als eerst ga je naar de website van de AI Bloemist. Je vult dan je eigen voornaam en de naam van jouw valentijn in. Vervolgens druk je op maximaal 7 goede eigenschappen van jouw valentijn, kies je welke stijl het bijpassende bericht mag krijgen en of dit bericht lang of kort moet zijn.

Als je die stappen hebt doorlopen kan je kiezen of je jouw boeket bij een lokale bloemist wilt aanschaffen (kies dan ook de grote van het boeket) of hem bij Fleurop.nl wilt bestellen. Nadat je deze keuze hebt gemaakt verschijnt jouw bloemenlijst, waarin de bloemen naar voren komen die het beste bij de karaktereigenschappen van jouw valentijn passen. Deze kan je meenemen naar je lokale bloemist die dit prachtige boeket tot leven kan brengen. Eén ding weten wij zeker en dat is dat deze tool een uniek cadeau maakt voor elk persoon!

Jezelf verwennen tijdens Valentijnsdag? Met deze cadeaus vervul je al je eigen wensen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.