OMG – Je kunt met Oud en Nieuw in het kasteel uit The Crown logeren en dat wil je

Heb je nog geen plannen met oudejaarsavond en ben je fan van The Crown? Mooi, wij hebben namelijk de perfecte planning voor jou. Je kunt exclusief verblijven in één van de kastelen uit Netflix serie The Crown en wij vertellen je hoe. OMG.

De suite in het kasteel is alles wat je wil en meer. Tijd om tickets te boeken en The Crown opnieuw te bingewatchen om in de stemming te komen.

The Crown suite op Airbnb

De King’s Suite van het Belvoir Castle is perfect om het nieuwe jaar in te luiden. Voor de allereerste keer stelt het kasteel de King’s Suite beschikbaar voor drie overnachtingen op 31 december, 11 januari en 25 januari. En dat is niet het enige, want het kasteel is feestelijk versierd en geeft je de ultieme christmas vibes. Wij willen dit.

Om Oud en Nieuw als een royalty te vieren moet je op 20 december (vandaag dus) om 14:00 uur klaar zitten achter je laptop. Vanaf 14:00 uur kan er een reserveringsaanvraag worden ingediend via deze link. En dan is het duimen voor een plekje.

Leven als een royalty

Bij aankomst begint de ervaring met een heerlijke afternoon tea op het landgoed. Na de afternoon tea wordt het diner geserveerd in de State Dining Room en later op de avond kunnen gasten een drankje in The Library nuttigen. Alles natuurlijk geheel in The Crown stijl.

Het Engelse landgoed is alles wat je je voorstelt bij een royal castle en heeft een prachtige inrichting. Als je fan bent van The Crown is dit je ultieme kans om in de voetsporen van de familieleden te treden.

Eigendom van de familie

Het Belvoir Castle is het ouderlijk huis van de Hertog van Rutland en zijn familie woont al bijna duizend jaar in het kasteel. Volgens de Hertogin van Rutland zal het royale verblijf in de King’s Suite zal dan ook zeker niet teleurstellen.

“Met name één stel zal tijdens Oud en Nieuw het nieuwe decennium in onvergetelijke stijl inluiden. Of je je nu aangetrokken voelt tot de uitzonderlijke Régence-architectuur, de weelderige levensstijl van royalty wilt ervaren of gewoon in de voetsporen van je favoriete sterren wilt treden, een verblijf in het Belvoir zal je niet snel vergeten.”

Wie dacht dat de eigenaren van het kasteel hier een flink zakcentje aan gaan verdienen heeft het mis, want alle opbrengsten worden gedoneerd aan het Rainbows Hospice for Children and Young People.

Wij zitten straks klaar achter de computer.

Reageer op artikel:
OMG – Je kunt met Oud en Nieuw in het kasteel uit The Crown logeren en dat wil je
Sluiten