Britta van Aggele
Britta van Aggele Bizarre Bekentenis 23 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Airen (25): ‘Mijn vriend weigert om ons toilet te gebruiken’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Airen* (25) haar verhaal.

Airen woont sinds twee jaar samen met haar vriend. Hoewel dit eerst ontzettend fijn was, heeft hij er nu een paar gekke gewoontes op nagehouden. Maar er stijgt er toch wel één duidelijk bovenuit en dat is dat hij niet meer hun badkamer wil gebruiken.

‘Mijn vriend weigert om onze badkamer te gebruiken’

“Ik en mijn vriend wonen nu alweer twee jaar samen. Het is erg fijn om met hem samen te wonen. We hebben een prachtig huis kunnen kopen, met ook nog eens een tuin. Ik hou van tuinieren en onze tuin ligt er dan ook mooi bij als ik het zelf zeg. En ook in ons huis is alles verzorgd en ingericht naar onze smaak. We mogen dus allesbehalve klagen. Maar toen ik laatst met mijn vriend naar buiten ging kwam ik achter iets nogal opmerkelijks.

Lizzy (27): ‘Mijn vriend begint langzaamaan geobsedeerd te raken door zijn eigen uiterlijk’

Laten we zeggen dat mijn vriend zich niet echt snel schaamt voor zichzelf of voor de dingen die hij doet. Maar wat hij die avond deed vond ik echt niet oké. We gingen samen naar buiten om nog een sigaret te roken, zoals we wel eens vaker doen. Hiervoor gaan we altijd even lekker onze achtertuin in. Toen we bijna klaar waren moest mijn vriend opeens plassen, maar in plaats van naar binnen te gaan begon hij zo in de achtertuin te plassen.”

In shock

“Je kan natuurlijk wel begrijpen dat ik nogal in shock was dat hij dit deed. Ik was hierdoor even het vermogen om te spreken kwijt, maar toen we even later naar binnen gingen sprak ik mijn vriend erop aan. Hij leek het eerder gek te vinden dat ik het zo raar vond wat hij deed. Hij gaf zelfs aan dat het niet de eerste keer was dat hij in onze tuin had geplast en dat maakt me eerlijk gezegd echt boos.

Ik vind het namelijk niet alleen ronduit smerig dat hij in onze achtertuin plast, maar snap er ook niks van. Hij hoeft maar een paar meter te lopen om gewoon in onze eigen badkamer naar de wc gaan. Maar dat is hem blijkbaar te veel gevraagd. Want toen ik hem zei dat ik niet meer wilde dat hij in de tuin zou plassen weigerde hij om in die gevallen naar de badkamer te gaan. Het lijkt voor mijn gevoel wel alsof ik met een klein kind in huis woon. Wat moet ik hier in hemelsnaam mee?

Hilde (26): ‘Dat ik geen gezamenlijk potje wil maken op vakantie, snappen mijn vriendinnen niet’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.