Thank us later – Apple AirPods Pro en AirPods te koop voor laagste prijs ooit

Ze zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken: Apple AirPods. Een aantal jaar geleden kwam Apple met de nieuwe, draadloze oortjes en sindsdien is iedereen om. Het geluid is goed, er wordt meer geluid gedempt en de allernieuwste AirPods Pro hebben zelfs noise cancelling. Het enige nadeel: de prijs, want ze zijn niet erg goedkoop.

En daarom hebben we goed nieuws, want zowel de AirPods zijn voor een bodemprijs te vinden. Worden we blij van.

Apple AirPods Pro

Vanwege de hoge populariteit van de oordopjes zakken de AirPods Pro ook zelden of amper in prijs. Tot nu. Tegen alle verwachtingen in heeft Amazon Nederland de prijs namelijk omlaag gegooid naar slechts 222 euro. De beste deal tot nu toe en je hoeft er niet eens de winkel voor in. Daarbij moeten we wel meteen waarschuwen: Amazon speelt continu met prijzen.

De afgelopen uren bleven de AirPods Pro 222 euro, maar het zou best kunnen dat als jij dit leest de teller alweer op 250 euro staat. Wat overigens nog steeds een mooie deal zou zijn. De laatste keer dat de oordopjes bijna zo goedkoop waren, was met Black Friday. Toen legde je 228 euro neer voor de draadloze oordopjes. Sindsdien bleef het prijskaartje vrijwel zonder uitzondering helaas op 279 euro steken. Dus mochten ze al een tijdje op je verlanglijstje staan, dit is je kans.

Normale Apple AirPods

Zijn de AirPods Pro toch te duur? Of heb je gewoon liever de normale oordopjes? Dan is er ook goed nieuws. Want de normale AirPods zijn ook in de aanbieding bij Amazon. Ze kosten normaal 179 euro en zijn zelden of nooit in de aanbieding. Toch vind je ze op Amazon nu voor slechts 138 euro. En dat is misschien wel de beste deal ooit voor de tweede generatie Apple AirPods.

Reageer op artikel:
Thank us later – Apple AirPods Pro en AirPods te koop voor laagste prijs ooit
Sluiten