OMG – Je scoort de AirPods Pro nooit meer zó goedkoop als dat ze hier zijn

Eerder schreven we al over AirPods Pro die je bij Amazon kon scoren voor een lekker prijsje. Toen bleek de actie maar van korte duur, maar nu hebben we goed nieuws voor je: Amazon is weer aan het stunten met een mega-kortingsactie.

Je scoort de oordopjes nu weer voor maar 222 euro én zonder verzendkosten. Thank us later.

AirPods Pro met hoge korting

Normaal gesproken is de prijs van de noise cancelling Airpods 279 euro. Plus daar bij op dat de oordopjes bijna nooit in de aanbieding zijn. Je weet dus wat je te doen staat. Via deze link kun je de AirPods Pro aanschaffen voor 222 euro. Een groot verschil. Sterker nog: je scoort ze nooit meer zo goedkoop.

Good to know: Amazon schommelt vaak met prijzen. Het kan dus zijn dat je, wanneer je na het lezen van dit artikel de oordopjes in je mandje gooit, een hogere prijs ziet staan. Check dat dus altijd even dubbel voor je gaat afrekenen.

AirPods vs. AirPods Pro

Twijfel je nog tussen de normale Airpods en de AirPods Pro? Het verschil zit hem in de noise cancelling. Met de AirPods Pro kun je namelijk actief ruis onderdrukken. Zo kun jij lekker naar je muziek luisteren, zonder dat je last hebt van omgevingsgeluid. Tip: probeer ook eens 8D-muziek te luisteren met noise cancelling.

Toch liever gaan voor de normale AirPods? Die scoor je nu ook bij Amazon met een flinke korting. Normaal kosten ze 179 euro (en ook zelden in de aanbieding). Nu scoor je de normale AirPods bij Amazon voor maar 136 euro. Hier vind je de aanbieding.

Reageer op artikel:
OMG – Je scoort de AirPods Pro nooit meer zó goedkoop als dat ze hier zijn
Sluiten