Win: een heel weekend Disneyland Paris inclusief 2 nachten in een Disney Hotel

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij krijgen geen genoeg van de live-action remakes van Disney. Van de fantastische Aladdin remake tot aan de aan The Lion King remake die sinds kort in de bioscoop draait, Disney krijgt het keer op keer voor elkaar om ons te verbazen. We zouden er zelfs heel wat voor over hebben om een paar dagen in de magische wereld van Disney te leven. Goed nieuws voor alle fans, want wij mogen een heel weekend in Disneyland Paris weggeven.

Twee overnachtingen voor vier personen, een heerlijk ontbijtje elke ochtend en drie dagen toegang tot Disneyland Paris. Dat is nog eens een shining, shimmering, splendid ervaring als je het ons vraagt.

Disney’s live-action remakes

De Aladdin gala night zit nog vers in ons geheugen en wat is het een prachtige film. Het originele verhaal van Aladdin, Jasmine en de Geest is in een modern jasje gestoken en de film ziet er fantastisch uit. Onder andere Will Smith als de Geest, een feministische prinses Jasmine en een hele knappe Jafar komen voorbij in de remake en wij willen de film ontelbaar vaak kijken.

Nu is uiteraard ook de live-action remake van Disney’s The Lion King sinds kort in de bioscoop te zien. Wij zijn uiteraard meteen naar de bioscoop gerend zodra de film te zien was en de film ging al onze verachtingen voorbij. Simba, Nala en alle andere personages uit te film zien er ontzettend realistisch uit. Het is dus geen verrassing dat we tijdens de film meerdere keren een traantje hebben weggepinkt.

De cast die de stemmen van de personages inspreekt, is ook niet mis. Onder andere Beyoncé als Nala, Donald Glover als Simba en Seth Rogan als Pumba zorgen ervoor dat het verhaal perfect overgebracht wordt.

De films komen tot leven in Disneyland Paris

Aladdin is sinds 22 mei te zien en als je de film nog niet gezien hebt, spring dan als de wiedeweerga op je vliegende tapijt en ga naar de bioscoop. Heb je de film al wel gezien? Dan wordt het nu tijd om naar The Lion King te gaan want deze is minstens net zo indrukwekkend.

Met alle Disney klassiekers die in een nieuw jasje gestoken worden, zouden we stiekem zelf ook af willen reizen naar de wereld van Aladdin en The Lion King. Goed nieuws want die droom kan nu werkelijkheid worden.

In Disneyland Paris zijn meerdere attracties gebouwd die volledig zijn geïnspireerd door de Disney films. Zo heb je de Flying Carpets over Agrabah. Hier kan je daadwerkelijk op je eigen vliegende tapijt springen en stijg je op voor een tocht boven de drukke straten van Agrabah. Je kan zelf kiezen of je hoger of lager wil vliegen door het tapijt te besturen dus je voelt je écht even prinses Jasmine.

Daarnaast is er ook The Lion King & Jungle Festival. Tijdens deze spectaculaire show beleef je de ritmes van de Afrikaanse savanne zoals nooit tevoren. De wereldberoemde muziek uit The Lion King komt uiteraard voorbij, maar wel in een modern jasje. De legende van Simba, Nala, Scar en de rest wordt opnieuw verteld door zangers, dansers, acrobaten en drummers.

disneyland paris winactie
disneyland paris winactie

De winactie

Hakuna Matata wat een prachtige dag is het vandaag, want NSMBL mag even de goede fee spelen en deze wens in vervulling laten gaan. Jij kan namelijk met je vrienden of familie drie dagen naar Disneyland Paris om alle attracties af te gaan. Aan het einde van de avond slaap je als Doornroosje in een van de Disney hotels en ‘s ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt.

Specificaties van de winactie:
• 1 Kamer in een Disney hotel voor vier personen. Er moet minimaal één persoon boven achttien jaar zijn.
• 2 Overnachtingen inclusief ontbijt.
• 3 Dagen onbeperkt toegang tot beide Disney parken.
• De reis is op basis van beschikbaarheid.
• Vervoer, maaltijdkosten en overige kosten ter plaatse zijn niet inbegrepen.

Hier wil ik heen!

Helemaal leuk natuurlijk, maar hoe maak je nu kans om dit fantastische pakket te winnen? Om deze wens in vervulling te laten gaan, hoef je niet op een lamp te wrijven, maar simpelweg je gegevens in te vullen. Laat hieronder je e-mailadres achter om mee te doen. Succes en wie weet slaap jij binnenkort in Disneyland Paris!

Let op: je mailadres wordt alleen gedeeld met Disney Nederland, zodat zij contact op kunnen nemen met de winnaars. Houd je mail goed in de gaten, want winnaars krijgen op 6 augustus bericht.

Reageer op artikel:
Win: een heel weekend Disneyland Paris inclusief 2 nachten in een Disney Hotel
Sluiten