Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 13 mei 2019

Win 40 x 2 kaartjes én een Jasmine Treatment voor de exclusieve Aladdin Gala Night

Het hoge woord is eruit: wij zijn officieel partner van de live action remake van Disney’s Aladdin! Dat is behoorlijk tof, al zeggen we het zelf. En hé, voor jou is dat het ook want het betekent dat er een lekker feestje aan zit te komen waar jij bij kunt zijn. Misschien wel gratis en voor niets, want we mogen maar liefst 40 x 2 toegangskaarten voor de Aladdin Gala Night weggeven, waarvan één iemand een speciale Jasmine Treatment wint.

De live action remake van Aladdin

Op 22 mei verschijnt de live action remake van onze favoriete Disney-klassieker, Aladdin, in de bioscoop, waarin Hollands trots Marwan Kenzari de rol van Jafar vertolkt en de hilarische Will Smith verschijnt als Geest.

In samenwerking met Disney en Vue Cinemas organiseren we op 21 mei een exclusieve Gala Night. Dit is de allereerste en meest exclusieve invite only vertoning van Disney’s Aladdin. En jij kunt hierbij zijn.

Wat kun je van deze avond verwachten?

Een avond in het teken van Aladdin is natuurlijk niet zomaar een avond. Tijdens de Gala Night waan je je voor even in de kleurrijke, sprookjesachtige en betoverende wereld van Agrabah. Het thema is Agrabah Gala, dus trek je allermooiste en kleurrijkste outfit uit de kast om samen met ons en natuurlijk je favoriete influencers en BN’ers tijdens deze exclusieve avond als eersten in Nederland de film te bekijken.

Hier wil ik heen!

Om te vieren dat wij de officiële partner zijn van Disney’s Aladdin, nodigen we 40 x 2 lezeressen uit om met ons mee te gaan en er een fantastische, sprookjesachtige avond van te maken. En alsof dat nog niet genoeg is, wint één van jullie de speciale Jasmine Treatment, waarmee jij en een vriendin shining, shimmering and splendid op de Gala Night verschijnen. Wat je van zo’n Jasmine Treatment kunt verwachten? Jullie worden prachtig opgemaakt door een make-up artist van MAC, met de limited edition Aladdin-collectie van MAC Cosmetics. Hierna worden jullie opgehaald met een limousine, die jullie voor de deur van de Gala Night afzetten. En dan kan het feest écht beginnen.

Praktische informatie

Waar: Vue Hilversum (Langgewenst 20, 1211 BB Hilversum)
Datum: Dinsdagavond 21 mei

Wil je kans maken op 2 tickets voor de Gala Night én op de Jasmine Treatment? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en laat op Instagram weten dat je hebt meegedaan door de hashtag #AladdinXNSMBL te gebruiken. Succes en hopelijk zien we je daar!

Reageer op artikel:
Win 40 x 2 kaartjes én een Jasmine Treatment voor de exclusieve Aladdin Gala Night
Sluiten