Het internet geilt massaal op de Nederlandse Marwan Kenzari in Disney’s Aladdin remake

Dat er veel knappe mannen in Nederland rondlopen, wisten we natuurlijk al. Nu is ook de rest van de wereld dat opgevallen. Gisteren werden er teaser foto’s gepost van Disney’s live-action Aladdin waarin de Nederlandse Marwan Kenzari slechterik Jafar speelt. Je raadt het al: iedereen is verliefd op Jafar.

Disney’s live-action Aladdin

We moeten nog even geduld hebben tot mei 2019, want dan komt de live-action film van Disney’s Aladdin pas in de bioscoop. Gelukkig laat Dinsey ons niet volledig hangen want naast een teaser zijn er ook wat foto’s naar buiten gebracht.

Nederlandse acteur als Jafar

Entertainment Weekly publiceerde een sneak peak door middel van foto’s en het internet is helemaal wild van de hete Jafar. Jafar wordt namelijk gespeeld door de knappe Nederlandse acteur Marwan Kenzari.

We vinden het natuurlijk altijd leuk wanneer acteurs van eigen bodem schitteren op het witte doek in Amerika, maar er zijn meer redenen waarom Marwan veel aandacht krijgt. Iedereen vindt Marwan namelijk helemaal het einde. Wij wisten natuurlijk allang van Marwans bestaan af, met zijn rollen in onder andere ‘Mannenharten’, ‘Rabat’ en ‘Wolf’, maar nu hebben ook onze Amerikaanse vrienden de hete vent ontdekt.

Marwan is trouwens al een tijdje bezig international door te breken want hij speelt ook in Amerikaanse producties zoals ‘The Mummy’ en ‘Murder on the Orient Express’. Toch zijn mensen op Twitter helemaal flabbergasted met deze ‘nieuwe ontdekking’.

David Mack on Twitter

i hope jafar wins

Isaac Fitzgerald??? on Twitter

Are… are we rooting for Jafar?

Mensen grappen allemaal dat ze ‘Team Jafar’ zijn en snappen niet hoe Jasmine vrijwillig voor Aladdin zou gaan in plaats van deze geile man (same). Als slechteriken er zo uitzien, komen wij ook wel even naar the bad side, geen probleem.

lil uzi dessert on Twitter

So you mean to tell me that in this movie, Jasmine is supposed to want to WILLINGLY choose Aladdin, (a broke liar) over a rich Jafar lookin like THIS?! ch…

sydney scott on Twitter

Jafar fine as hell tho so I will be rooting for evil

Reithna chhoeum on Twitter

I don’t care about them show me more of daddy Jafar! #Aladdin

Niet op social media

Mocht je niet overtuigd zijn met deze foto’s, Marwan heeft ooit in een interview verteld dat hij niet meer actief is op social media omdat hij het nut er niet van inziet. Toen hij nog wél actief was op Instagram, gebruikte hij dat account om….*drumroll*….poëzie te posten. Verdomd goede looks, intelligent én goed met woorden? Yes please. Wij wachten met smart op het moment dat de film in de bioscoop is.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Daar is ‘ie dan – de teaser van de live-action remake van Aladdin

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Hello Giggles

Reageer op artikel:
Het internet geilt massaal op de Nederlandse Marwan Kenzari in Disney’s Aladdin remake
Sluiten