Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 01/06/2018

Brouwers komt met een nieuw assortiment speciaalbiertjes én een leuke winactie

Wist jij dat Albert Heijn een eigen biermerk heeft? Onder de naam Brouwers Bier brouwt je favoriete blauwe supermarkt heerlijke biertjes. En waar dat eerst alleen nog maar een pilsener was, is nu het assortiment uitgebreid met vier nieuwe goudgele rakkers.

Van een pilsje tot een IPA

Het biermerk van Albert Heijn komt met een aantal lekkere nieuwe speciaalbiertjes. Net voor de zomer, alsof het zo moest zijn. Het assortiment wordt uitgebreid met de volgende vier bieries: Brouwers IPA, Brouwers Weijzen, Brouwers 0,0% en Brouwers 2,5%. Voor ieder wat wils, dus. En voor de échte bierliefhebber (?‍♀️) heeft Appie ook nog een leuke winactie in petto.

Winactie: Brouwers balkonbar

Het feit dat de Appie nu óók lekkere speciaalbiertjes verkoopt, moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geeft Brouwers nu een aantal limited edition ‘Brouwers balkonbarren’ weg, waarmee je je eigen balkon omtovert tot een barretje. Je hangt de Brouwers balkonbar aan je *tromgeroffel* balkon en huppa, je hebt een barretje waar precies alle Brouwers biertjes in passen. Hoe leuk is dat? En wij mogen een Brouwers balkonbar aan jullie weggeven! Klinkt dat leuk? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] met als onderwerp ‘Balkonbar’ en je doet automatisch mee. Succes!

In samenwerking met Brouwers

Reageer op artikel:
Brouwers komt met een nieuw assortiment speciaalbiertjes én een leuke winactie
Sluiten