Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 20 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

AliExpress verkoopt een heuse Justin Bieber sekspop – hier bestel je ‘m

Nu Justin weer gelukkig is met Selena Gomez, zijn je kansen op seks met de echte Justin Bieber redelijk klein te noemen. Treur niet! AliExpress zou AliExpress niet zijn als ze hier geen oplossing voor zouden bieden.

Zij bieden namelijk een “real silicone male sex doll for women with penis metal skeleton” aan die precies op The Biebs lijkt. Alleen de tattoo’s moet je er zelf nog even opkalken.

De pop is wel een stukkie kleiner dan de al niet zo verticaal gezegende Justin. De pop is 1.60 en de echte Justin is 1.75. Ach ja, het gaat uiteindelijk allemaal om het haar.

Justin Bieber sekspop bestellen

AliExpress heeft ook wel door dat dit product een gat in de markt is, en heeft er daarom 60,000 op voorraad. Kopen? Dat kan hier. Kost je wel €878,05 en dan nog €288,61 om je nieuwe bedpartner naar Nederland te laten verschepen.

Je kan overigens kiezen uit verschillende penislengtes, huiskleuren, oogkleuren én nagelkleuren. Je kan ook enkel het hoofd bestellen, indien je thuis al een sekspoplichaam hebt liggen óf gewoon een rare fetish hebt. In de instructies staat dat de arme stakker niet geschikt is voor personen boven de 150 kilo en dat je ‘m weg moet houden van dingen die kunnen afgeven, zoals kranten. Als dat voorwaarden zijn waar je mee kan leven: bestellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress verkoopt een heuse Justin Bieber sekspop – hier bestel je ‘m
Sluiten