Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 20 mrt 2018

AliExpress sale: De shop bestaat acht jaar en viert dat met grootste sale ooit

Oh my gooood, AliExpress viert feest en daar plukken wij de vruchten van. De webwinkel viert hun achtjarig bestaan met de grootste kortingen en sale die ze ooit hebben gehad. Van 28 tot en met 30 maart 2018 biedt de AliExpress sale coupons en kortingscodes met een waarde van maar liefst tweehonderd miljoen dollar.

AliExpress sale

Hoe actiever je als AliExpress-lid bent, hoe hoger de kortingen op kunnen lopen. Daarnaast krijgen alle website-bezoekers (ja, ook als je voor het eerst shopt) tot vijftig procent korting op producten.

aliexpress sale

AliExpress prijzen

Nog meer korting pakken? De enorme AliExpress sale biedt ook een spelletje aan waarbij je (in verhouding tot hoeveel je besteedt) kans maakt op enorme prijzen, zoals een luxereis naar Hainan in China. Tijdens de warming-upperiode van 19 tot en met 27 maart 2018 kun je alvast het nodige voorwerk doen: je ziet dan alvast wat de kortingen worden, en je kunt die producten vast in je winkelmandje leggen. Veel shopplezier!

Meer weten over AliExpress?

We shoppen zelf vaak bij AliExpress en willen jullie ook graag helpen om de winkel te verkennen. Daarom schrijven we vaak over de webshop. Hier lees je tips over veilig bestellen bij AliExpress, en hier een review van wat spulletjes die Anna en Laura hebben besteld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress sale: De shop bestaat acht jaar en viert dat met grootste sale ooit
Sluiten