Malu Keijzer
Malu Keijzer Fashion 22 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

AliExpress shopping tips #4: Snelle planga’s op AliExpress

Geen idee wat we bedoelen als we het hebben over snelle planga’s? No stress, wij hadden eerst ook geen idee. Maar toen we erachter kwamen, wisten we dat we geen moment langer zonder konden leven. Daarom verzamelden we speciaal voor jou de allersnelste montuurtjes die we op AliExpress konden vinden. 

De kekke zonnebrillenhype is dé trend van aankomende zomer. Snelle planga equals namelijk een lekker retro zonnebrilletje. Met andere woorden: zonder snelle planga ben je niets. En wij zouden natuurlijk NSMBL niet zijn als we niet voor jou een paar fantastische brilletjes op een rijtje hadden gezet. En dat voor een heel fijn prijsje op AliExpress. #feessie

1. Kleine ovale planga

snelle planga

Deze rode vriend wordt omschreven als heuse designerbril. Voor maar liefst  €3,21 steel jij de blits op de vrijdagmiddagborrel. Je collega zou jaloers zijn.

2. Cat eye planga

snelle planga

Deze jongen komen we vaak tegen op onze sociale kanalen. Een must-have voor ieder! Voor € 3,70 kan je meelopen met de meuk!

3. Panter planga

snelle planga

Komen de woorden leuk en sexy voor in jouw woordenboek? Dan is deze planga jou op het lijf geschreven! Voor een schamele € 1,54 flaneer jij komende zomer met deze panter op je neus. Rrrauw…

4. Planga van je vader

aliexpress shopping tips

Deze rechthoekige vintage bril is de typische ‘vader’ bril. Daddy-shoes zijn hip, dus waarom deze niet? Voor € 3,95 maak jij je vader trots.

5. Retro planga

snelle planga

Wil je echt gek gaan? Dan moet je deze in je winkelmand gooien. Voor €4,15 zijn verbaasde blikken op het schoolplein gegarandeerd.

6. Smalle planga

aliexpress shopping tips

Veel zonlicht tegengaan doet hij waarschijnlijk niet, maar leuk is-ie wel! Dus laat je voor €2,84 (of de zon) niet tegenhouden.

7. Beetje van Matrix en een beetje van planga

snelle planga

Zegt genoeg toch? €2,82

8. Basic bitch planga

snelle planga

Niet de meest verassende planga van de lijst, maar wel het meest basic. Lekker toch? Twee euroknallers laten schieten deze week en je hebt hem! €2,58

9. Fuck the system planga

Zijn deze planga’s iets te snel voor jou? Dan is voor €4,53 dit misschien wel jouw vintage pareltje.
aliexpress shopping tips

AliExpress shopping tips #3: De tofste fanny packs op AliExpress

AliExpress shopping tips #2: De leukste truien op AliExpress

AliExpress shopping tips #1: onze favoriete koopjes van de week

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress shopping tips #4: Snelle planga’s op AliExpress
Sluiten