Laura Gommans
Laura Gommans Fashion 26 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

AliExpress shopping tips #1: onze favoriete koopjes van de week

Ben jij ook zo iemand die UREN kan verdwalen op AliExpress? We weten dat er zó veel op de webshop staat dat het haast onmogelijk is om er doeltreffend iets leuks te vinden zonder urenlang op zoek te zijn, vandaar dat het wel handig is om wat AliExpress shopping tips te hebben.

AliExpress shopping tips

Gelukkig mogen wij onder werktijd koopjes gaan zoeken, en dat scheelt jou weer wat van je waardevolle tijd. We zetten vanaf nu elke week enkele leuke AliExpress buys voor je op een rij, met de bijbehorende links. Alles van de leukste t-shirts en telefoonhoesjes tot gekke sokjes. We got you, boo.

1. Emoji-sokjes – 1,54 per paar

Druk jij alles uit in Emoji? Dan zijn deze sokjes voor jou. De roze peach-sokjes zijn onze favoriet, maar de bananensokjes liggen ook al in onze winkelmand.

2. T-shirt voor equality – €5,89

Dit t-shirt heeft een belangrijke boodschap, namelijk dat de wereld grotere problemen heeft dan jongens die graag jongens zoenen of meisjes die graag meisjes zoenen. Leuk om aan te doen op visite bij je homofobe oom.

3. Telefoonhoesjes met Wes Anderson-thema – 1,69 per stuk

Want hoe gaat iedereen anders weten dat je een super arthousy cultureel verantwoorde Wes Anderson-liefhebbende cinefiel bent dan met dit hoesje? EN HIJ IS ROZE. Is ook gewoon leuk als je geen super arthousy cultureel verantwoorde Wes Anderson-liefhebbende cinefiel bent.

4. Zo’n kekke 90’s Kendall Jenner zonnebril – €2,88

Wij hebben zelf de jaren 90 actief meegemaakt, dus we hebben het nog een beetje moeilijk met deze brillen. Vooral omdat we eigenlijk gewoon te oud zijn om hier overtuigend mee weg te komen, en een beetje kwaad worden van het feit dat prachtige tieners wél weer wegkomen met fashion items die wij ooit hebben uitgekotst. Mocht je je eraan willen wagen: ze kosten nog geen drie euro.

5. Shirt met regenboog mouwtjes – €5,36

Hoe leuk is dit regenboogshirt?! Regenboogprints worden helemaal hot deze lente, dus als je ‘m nu bestelt zit je in elk geval goed.

6. Mega schattige Sailor Moon-pyjama – €20,37

Dit is toch echt heel cute? Wel aan te raden om een maatje groter te bestellen dan je normaal doet, Aziatische maten zijn over het algemeen een stuk kleiner dan we hier in Europa gewend zijn. En een pyjama wil je gewoon lekker ruim.

7. Konjac gezichtsspons – 0,56 per stuk

De Konjac-spons is één van die heerlijke Aziatische beautygeheimen. We gebruiken ze zelf ook om ons gezicht te reinigen en ze zijn erg lekker. Op AliExpress koop je ze natuurlijk voor een prikkie.

AliExpress shoplog

Oh als je trouwens dol bent op AliExpress en deze AliExpress shopping tips leuk vond, doe je er ook goed aan om even deel één en deel twee van onze AliExpress Youtube-shoplogs kijken. Vinden we gezellig.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress shopping tips #1: onze favoriete koopjes van de week
Sluiten