Vivian
Vivian Leuke dingen doen 7 september 2016

Allemaal opletten! Er is een retraite waar je kunt yogaën met geitjes

Als je aan yoga doet, weet je dat het de beste manier is om fysiek en mentaal helemaal tot rust te komen. Een yoga retraite klinkt dan ook als hemel op aarde.

Maar om nou honderden euro’s uit te geven aan iets wat je in principe ook gratis in je huiskamer kunt doen, gaat een beetje te ver. Tenzij er een leuke bonus bij komt kijken, natuurlijk. Nou, die bonus vind je bij de No Regrets Farm in Willamette Valley, Oregon. Hier kun je namelijk je yoga-oefeningen doen samen met geitjes.

De Goat Retreat is opgezet door voormalig fotograaf Lainey Morse. Ze wilde een nieuw bedrijf beginnen op haar boerderij, dus toen een yoga-instructeur uit de buurt op zoek was naar een locatie voor haar yogalessen twijfelde Lainey geen moment en bood ze haar stekkie aan. Dit was het begin van yoga met geitjes.

Nu doen de geiten natuurlijk niet écht mee met de yogalessen, al zou het wel heel leuk zijn om een geitje de downward dog te zien doen. De geitjes zijn er vooral voor morale steun en ze zorgen ervoor dat je je niet snel zult vervelen.

“It really is a wonderful unique experience”, zegt Lainey. “It may sound silly but it’s really just about getting outside in nature with beautiful scenery and having animals around you. Animals can really help humans with stress and illness or grief.”

Nou, sign us up!

http://www.nsmbl.nl/life-goals-op-dit-hawaiiaanse-eiland-kun-je-met-500-katjes-knuffelen/

Reageer op artikel:
Allemaal opletten! Er is een retraite waar je kunt yogaën met geitjes
Sluiten