Redactie
Redactie Beauty 16 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

TikTok-hack: dit masker met aloë vera is hét wondermiddel voor je haar

Het liefst gebruiken we alleen maar natuurlijke producten, met zo min mogelijk troep erin verwerkt. Aloë vera is een natuurlijk genezingsproduct en is niet meer weg te denken uit de wereld van skincare. Het is in miljoenen crèmes, lotions en serums voor je huid verwerkt. Maar dankzij deze TikTok-hack wordt het nu ook een must have voor je haar.

En ja, dit wil je proberen.

TikTok-hack voor je haar: aloë vera

Veel TikTokkers proberen deze hack uit op hun account, onder andere de hair influencer @jonathankmonroe. Op zijn TikTok-account laat hij een DIY zien van een haarmasker, gemaakt met onderdelen van zijn eigen aloë vera-plant.

Deze plant verhelpt veel kwaaltjes voor je huid: het reinigt het de huid en het werkt het tegen puistjes. Wie dacht dat dat het enige was, heeft het mis. Het schijnt dus ook heel goed voor gezond haar te werken. Daarnaast is de aloë vera-plant een makkelijke om te onderhouden. Wij zien geen reden om de plant niet aan te schaffen…

@jonathankmonroe

Say aloe to ur healthy hair. 🌱 #hair #hairtips #healthyhair #hairmask #beautytips #naturalhair

♬ original sound – jonathankmonroe

 

Hoe maak je het masker?

Eerst haal je de aloë vera-plant door het midden en haal je het middelste deel eruit. Dit kan je het beste doen door met een lepel het gel-achtige spul eruit te schrapen. Daarna doe je de aloë vera-gel in een bakje en mix je het goed door. Dit spulletje breng je met een borstel aan boven op je haar. Door een borstel te gebruiken zorg je ervoor dat de aloë vera je hoofdhuid goed bereikt. Laat het ongeveer een uur inwerken en spoel het daarna uit.

Deze plant bevat enzymen die de dode huidcellen op de hoofdhuid herstellen. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar sneller groeit en werkt het eigenlijk als een natuurlijke conditioner. Superzacht en glanzend haar? Check.

Lees ook:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
TikTok-hack: dit masker met aloë vera is hét wondermiddel voor je haar
Sluiten