Josca
Josca Entertainment 24 jun 2016

Als de dag van gisteren: dit was het celebrity-nieuws van 2007

Weet jij nog wat je in 2007 allemaal uitspookte? Wat betreft celebrities gaan we in ieder geval je geheugen even opfrissen!

Lindsay Lohan ging in rehab.
Dit jaar was al behoorlijk chaotisch voor Lindsay, nadat ze meerdere malen in rehab ging door tweemaal rijden onder invloed, maar er ook weer uit. Hierna gaf ze toe dat ze verslaafd was aan drugs en alcohol.

Anna Nicole Smith overleed.
Nadat er in 2006 ontzettend veel dingen gebeurd waren, waaronder de geboorte van haar dochter en de dood van haar zoon die slechts een paar dagen van elkaar verwijderd waren, overleed Anna Nicole Smith in februari 2007 aan een onopzettelijke overdosis.

Vanessa Hudgens’ naakfoto’s verschenen op het internet.
Aangezien Vanessa Hudgens een onschuldige reputatie had als High School Musical-actrice, was menigeen verbaasd over het lekken van haar naaktfoto’s. Ze vertelde later aan de media dat de foto’s privé hadden moeten zijn en ook al was het dat inmiddels al niet meer, wilde ze het nog steeds zo privé mogelijk kunnen houden.

J.K. Rowling bracht het laatste deel van Harry Potter uit.
Jep, het is echt alweer zo lang geleden dat het laatste boek uitkwam! 2007 was tevens het jaar dat J.K. Rowling bekend maakte dat Perkamentus eigenlijk homoseksueel is.

Britney Spears schoor zich kaal.
Was je dit alweer vergeten of lag de herinnering nog wel ergens in een donker hoekje in je hoofd? Nadat zij en Kevin Federline uit elkaar gingen en haar tante overleed aan baarmoederhalskanker, ging Britney naar een afkickkliniek voor drugs, maar ze checkte de dag erna alweer uit. Vervolgens werd ze gespot met een geschoren hoofd.’

Ondanks de tegenslag trad ze toch op bij de VMAs.
Nadat haar scheiding ontzettend veel in de media was geweest, en daarbij ook het scheer-incident plaats had gevonden, trad ze toch op bij de VMAs. Jammer genoeg verliep het optreden nogal houterig en was de wereld allesbehalve onder de indruk van haar comeback.

Deze YouTube-klassieker: Chris Crocker smeekte iedereen om Britney alleen te laten.
Hebben we daar verder nog woorden voor nodig?

Nicole Richie maakte bekend dat ze zwanger was.
Net een jaartje ervoor was ze aangehouden voor rijden onder invloed, maar in 2007 maakte ze bij Diane Sawyer bekend dat ze zwanger was. Joel Madden en zij zijn nu nog steeds samen en ze hebben twee kinderen.

Owen Wilson deed een zelfmoordpoging.
Het was een grote schok voor de hele wereld toen bekend werd dat acteur Owen Wilson naar het ziekenhuis werd gebracht na een zelfmoordpoging. Hierna vroeg hij de media expliciet om zijn privacy te respecteren en hem in privé te laten herstellen in deze lastige tijden.

Alec Baldwin leerde dat hij beter geen woede kon uiten via de voicemail.
Alec Baldwin haalde de krantenkoppen nadat hij dit wel hele kwade berichtje insprak voor zijn dochter Ireland, die onder andere de uitspaak ‘rude, thoughtless, little pig’ bevatte. Oeps.

Whitney Houston en Bobby Brown gingen uit elkaar.
Whitney had de scheiding al aangevraagd in september van het jaar daarvoor. Deze was definitief zo halverwege 2007 en Whitney kreeg voogdij over haar dochter Bobbi Christina Brown.

Justin Timberlake en Camerion Diaz gingen uit elkaar.
Wow, dit koppel waren we bijna vergeten, maar ze waren toch vier jaar bij elkaar. Tevens zijn ze het levende bewijs dat exen nog normaal met elkaar om kunnen gaan nadat ze er een punt achter zetten, want vier jaar later speelden de twee samen in de film ‘Bad Teacher’.

Justin Timberlake en Jessica Biel werden een item.
Het stel hield het een paar jaar vol en ging uit elkaar, maar vlug hierna waren ze weer samen. Nu zijn ze getrouwd en hebben ze hun prachtige zoontje Silas.

Mischa Barton werd gearresteerd voor rijden onder invloed.
Hierbij reed ze ook nog eens met een ongeldig rijbewijs. Een tijd later vertelde ze Ryan Seacrest dat ze uiteraard 100% verantwoordelijk was voor haar acties en ze ontzettend teleurgesteld was in zichzelf.

Isaiah Washington werd ontslagen uit Grey’s Anatomy vanwege een akkefietje met T.R. Knight.
Isaiah Washington mocht niet terugkomen in seizoen 4 van Grey’s Anatomy na een homofobische uitspraak tegen collega T.R. Knight het jaar ervoor.

Stiekem hilarisch: je favoriete mannelijke celebrities kregen een ‘drag’ make-over:
Beeld: Getty

Reageer op artikel:
Als de dag van gisteren: dit was het celebrity-nieuws van 2007
Sluiten