Altijd al in de FHM500 willen staan? Dit jaar kun je een plekje kopen

Love & Life

Altijd al in de FHM500 willen staan? Dit jaar kun je een plekje kopen

Dat jij één van de 500 heetste vrouwen van Nederland bent staat buiten kijf. Eigenlijk is het bést raar dat je nooit in de FHM500 hebt gestaan.

Om dat te rectificeren kun je dit jaar je eigen plekje kopen in onze nationale Mooievrouwenbijbel. Of misschien hoort je beste vriendin er wel in. Of, we zeggen maar wat, je moeder. Tot en met 1 mei 2017 kun je hier bieden op plek #250. Wat het nog mooier maakt, is dat de opbrengsten van de veiling naar Stichting Free A Girl gaan.

Als klap op de vuurpijl mag de #250 als VIP-gast (met +1) naar het FHM500 lanceringsfeest op woensdag 24 mei op het dak van de Amsterdamse Heineken Experience.

Stichting Free a Girl

De opbrengst van de veiling zal gaan naar Stichting Free A Girl. Free a Girl bevrijdt meisjes uit de kinderprostitutie. Daarnaast investeert Free a Girl in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De stichting werkt samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Free a Girl heeft inmiddels bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.800 (!) meisjes uit bordelen in Azië, maar helaas is het aantal meisjes dat nog wél seksueel wordt uitgebuit is vele malen hoger. Free a Girl luidt daarom de noodklok en introduceert de Week tegen Kinderprostitutie (15-21 mei). Nu heb jij dus een kans om ook iets te doen én eventueel je meisjesdroom waar te maken.