Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 31 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Ineens loopt heel Nederland spontaan in dit jurkje

Is het jullie ook opgevallen dat iedereen ineens in een rood boho jurkje rondhuppelt? Ga het eerste beste strand op en je ziet er geheid eentje. We snappen wel dat het een bestseller is.

Boho jurkje

Trend alert! Dit jurkje vliegt er bij alle winkels uit. Het mega populaire jurkje werd voor het eerst gespot bij prinses Amalia. Ze blijkt een echt stijlicoon en influencer te zijn, want ze heeft heel Nederland in een bepaald jurkje gekregen dat ze heeft gedragen. De prinses droeg het boho jurkje op de verjaardag van oma Beatrix. Talloze BN’ers hebben het item nu ook aangeschaft, maar waar komt dat succes vandaan?

Prinses Amalia is een echte trendsetter!?In 2017 droeg ze dit rood-witte jurkje op de verjaardag van haar oma Beatrix.?Nu zijn steeds meer bekende Nederlanders ermee gespot! Swipe maar eens naar links!? het jurkje is van het Griekse merk devotion. #famous #jeugdjournaal #jurk #beroemd #prinsesamalia

13.9k Likes, 301 Comments – NOS Jeugdjournaal (@nosjeugdjournaal) on Instagram: “Prinses Amalia is een echte trendsetter!?In 2017 droeg ze dit rood-witte jurkje op de verjaardag…”

Grieks merk

Dat mama Máxima een echt stijlicoon is, wisten we natuurlijk allemaal al. Amalia lijkt in haar moeders voetsporen te treden aangezien het jurkje dat ze droeg tijdens die fotoshoot één van de meest gewilde mode-items is van dit moment. Nadat de tiener het jurkje droeg volgden onder andere Katja Schuurman, Patty Brard, Leontine Borsato, Monica Geuze en Bridget Maasland.

☀️❤️

117.8k Likes, 638 Comments – MONICA GEUZE (@monicageuze) on Instagram: “☀️❤️”

#barcelona #beach #katjawashier #travel

3,179 Likes, 49 Comments – Katja Schuurman (@katjaschuurman) on Instagram: “#barcelona #beach #katjawashier #travel”

Het jurkje staat iedereen

Er hangt een redelijk prijskaartje aan het bohemian kleedje van het Griekse merk Devotion. Het jurkje kost €169,95 en is te koop bij winkels zoals Pure Brands, Zalando en de Bijenkorf.

De eigenaresse van de winkel Pure Brands, Marlies Otten, zegt: “Het heeft ook een meerwaarde dat Devotion gerund wordt door een Grieks familiebedrijf die het honderd procent katoenen jurkje zelf produceren. Dat merk je aan de warme collecties. Onderdeel van de aantrekkingskracht is denk ik ook dat iedereen het jurkje past; van jong tot oud, van slank tot vol.”

@fredvanleer moet ff een fotootje van ons bewerken….en hoe doe je dat? Onder mijn Amalia jurkje natuurlijk…#instapic #noordwijk #onweer #beachclub #hotelsvanoranje #lovinit #instagran #followme

4,658 Likes, 138 Comments – Patty Brard (@pattybrard) on Instagram: “@fredvanleer moet ff een fotootje van ons bewerken….en hoe doe je dat? Onder mijn Amalia jurkje…”

Love my boat life and my new dress! @twentyfivedegreesnl #boatlife⚓️⛵️

3,108 Likes, 74 Comments – Bridget (@bridgetmaasland) on Instagram: “Love my boat life and my new dress! @twentyfivedegreesnl #boatlife⚓️⛵️”

Het succes is dus mede te danken aan de print, de kleur en de kwaliteit. Naast het feit dat prinses Amalia erin gespot is, natuurlijk. Eerlijk is eerlijk, wij zouden het gezellige kleedje ook wel aan onze garderobe willen toevoegen.

Dit vind je ook leuk.

Aan deze 24 intense trouwtradities moeten Prince Harry en Meghan Markle zich houden

Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Ineens loopt heel Nederland spontaan in dit jurkje
Sluiten