Amanda Bynes is terug en doet een boekje open over die vreselijke jaren

Jongens en meisjes, stop met wat jullie aan het doen zijn want Amanda Bynes is terug. De actrice ziet er gezonder en gelukkiger uit dan ooit na jarenlang verslaafd te zijn geweest aan drugs. Je raadt het al: het internet gaat los.

Amanda Bynes is back

Eindelijk brengt 2018 Amanda Bynes de comeback die ze verdient. Na jaren uit de spotlight te zijn geweest, is ze er weer. Gisteren kwam de laatste editie van Paper Magazine uit met de voormalig actrice op de cover en hot damn, ze ziet er prachtig en gezond uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

#AmandaBynes is back. ❤️

Een bericht gedeeld door Mickey Boardman (@askmrmickey) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Behind the scenes with #AmandaBynes . 📸 @daniellelevitt Amanda wears a top of her own design

Een bericht gedeeld door Mickey Boardman (@askmrmickey) op

We kennen Amanda allemaal wel van de fantastische romcoms uit onze jeugd zoals ‘She’s the Man’, ‘What A Girl Wants’ en ‘Sydney White’. We vonden haar fan-tas-tisch, maar op super jonge leeftijd ging het al bergafwaarts met het kindsterretje.

In 2010, toen ze nog maar 24 jaar oud was, kondigde Amanda aan dat ze stopte met acteren. Ze heeft jarenlang een gevecht gehad met drugs zoals Adderall, XTC, wiet en Molly en haar mentale gezondheid was er op z’n zachtst gezegd slecht aan toe. Zo is ze meerdere keren aangehouden door de politie, heeft ze menig celebrities uitgescholden op Twitter en zag ze er slecht uit. Nu, acht jaar later, doet ze een boekje open over die heftige periode.

Dit bericht bekijken op Instagram

"I have no fear of the future. I've been through the worst and came out the other end and survived it so I just feel like it's only up from here." #amandabynes #breaktheinternet #linkinbio

Een bericht gedeeld door Paper Magazine (@papermagazine) op

Amanda’s problemen

Ondanks dat Amanda’s rollen in onze favoriete jeugdfilms zo leuk gespeeld waren, vertelt Amanda dat er enorm veel achter de schermen aan de hand was. Zo zegt ze dat de voetbalfilm die Channing Tatum op de kaart zette, haar in een heftige depressie van zes maande gooide omdat ze niet blij was met hoe ze eruit zag.

Ze zegt: “When the movie came out and I saw it, I went into a deep depression for 4-6 months because I didn’t like how I looked when I was a boy. It was a super strange and out-of-body experience that put me into a funk.”

Daarnaast vertelt ze ook dat haar Adderall gebruik haar perceptie van de hele wereld om haar heen aantastte. Zo was ze volledig high toen ze haar laatste film, ‘Easy A’, zag en door deze ervaring ging ze aan haar hele acteerpad twijfelen.

Ze zegt hierover: “I was high on marijuana when I saw that but for some reason it really started to affect me. I don’t know if it was a drug-induced psychosis or what, but it affected my brain in a different way than it affects other people. It absolutely changed my perception of things.”

Bergafwaarts na stoppen met acteren

Toen ze dus in 2010 besloot om volledig te stoppen met acteren, iets wat ze op Twitter aankondigde, ging het al helemaal mis. Ze vertelt dat ze letterlijk elke dag de hele tijd stoned was. Amanda begon er pas weer een beetje bovenop te komen toen haar ouders op een gegeven moment een interventie organiseerde en Amanda ging afkicken.

Hoe gaat het nu met Amanda

Zoals ook te zien is op de cover van het tijdschrift, gaat het super goed met de voormalig actrice. Ze is helemaal clean en zit al vier jaar op de modeacademie, waar ze het super goed doet. Ze zegt dat haar plan is om modeontwerper te worden. Het internet gaat ook helemaal los vanwege dit nieuws.

QUINN FABRAY on Twitter

Oh Miss Amanda Bynes said we’re going into 2019 happy healthy and hydrated

Louie 🌹 on Twitter

Amanda Bynes comeback, 2019 is gonna be THAT year wow

Jill Gutowitz on Twitter

this is a comeback i’ve been rooting for. i can’t remember the last time i saw amanda bynes smile.

Maxine Builder on Twitter

I have never clicked on a celebrity profile so quickly: https://t.co/lv26LUVc0R

Eva Reign on Twitter

highkey emotional after reading this amanda bynes piece. i binged all over movies and tv shows growing up. wow. today is a good day y’all.

James Drae on Twitter

Amanda Bynes is back https://t.co/XPWUybn0Nv

Isha on Twitter

The queen of the 2000s Amanda Bynes has made a return. https://t.co/phcfUpzx8s

Als er één ding zeker is, dan is het wel dat Amanda rock bottom absoluut heeft gezien. Wij zijn in ieder geval super blij dat Amanda weer terug is na al die jaren zo goed als niks over d’r gehoord te hebben.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

17 romantische comedies die geweldig en cheesy tegelijkertijd zijn

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Paper Mag

Reageer op artikel:
Amanda Bynes is terug en doet een boekje open over die vreselijke jaren
Sluiten