Amelia Hamlin post Instagram Story over haar nieuwe liefde Scott Disick

Hoewel de geruchten over Amelia Hamlin en Scott Disick pas een maand geleden begonnen, zijn ze al meerdere keren samen gespot. Zo gingen ze samen naar de verjaardag van Kendall Jenner en hadden ze verschillende dates. Nu lijkt hun relatie ook Instagram-official te worden, nadat Amelia Hamlin een Instagram Story tijdens Thanksgiving post.

Bij een foto van hen samen schrijft ze dankbaar te zijn om Scott in haar leven te hebben. Shit got serious.

Amelia Hamlin en Scott Disick

Speculaties over Scott en Amelia – de dochter van RHOBH’s ster Lisa Rinna en Harry Hamlin – begonnen afgelopen maand tijdens Halloween. Ze gingen samen naar de omstreden 25ste verjaardag van Kendall Jenner. Na een week werden foto’s van een date gepost en halverwege november werden ze samen gespot op het strand van Malibu. Alles wijst erop dat de twee samen zijn, zeker nu Amelia Hamlin ook op Instagram haar liefde voor Scott Disick uit.

Tijdens Thanksgiving nam Amelia de tijd om haar dankbaarheid te uiten via haar Instagram Stories. Zo postte ze foto’s van haar ouders, vrienden en hond, maar ook een foto waar ze te zien is met Scott Disick. Op, jawel, het strand van Malibu. De foto is een selfie van Amelia, Scott en een derde persoon die elkaar omarmen op het strand. Ze schrijft erbij, “Thankful 4 these ppl.”

scott disick amelia hamlin
Instagram / @ameliagray

Ouders en Sofia Richie niet blij

Het nieuws over de nieuwe relatie is niet bij iedereen welkom. Volgens verschillende bronnen hopen Amelia’s ouders vooral dat het een fase is en dat ze uiteindelijk teruggaat naar haar ex-vriend. En Scotts ex en vriendin van de familie, Sofia Richie, voelt zich verraden door de onverwachte relatie van Amelia Hamlin en Scott Disick.

MailOnline meldde dat Sofia daarom Amelia en haar hele familie ontvolgde op Instagram. “Sofia has unfollowed Lisa Rinna and the Hamlin sisters on Instagram. She feels betrayed that Amelia is now dating Scott as they were family friends.” We wachten nog op een reactie van Kourtney Kardashian, maar het lijkt erop dat Amelia geen vrienden maakt.

Reageer op artikel:
Amelia Hamlin post Instagram Story over haar nieuwe liefde Scott Disick
Sluiten