Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 12 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe details! Het achtste seizoen van American Horror Story wordt crazy

Die-hard American Horror Story fans weten al lang dat het achtste seizoen van de hitserie zich zal afspelen in de nabije toekomst, maar veel meer informatie dan dat, kregen we helaas niet. In een interview met Entertainment Weekly brengt showrunner Ryan Murphy nog iets meer details naar buiten. Lees snel verder.

American Horror Story seizoen 8

De productie van het achtste seizoen van American Horror Story zal deze maand beginnen. In het interview met Entertainment Weekly geeft Murphy aan dat we in ieder geval een hele hoop van de oude cast terug kunnen verwachten. Zo zijn er uiteraard rollen weggelegd voor Sarah Paulson en Evan Peters. Daarnaast kunnen we oude cast members als Kathy Bates, Cheyenne Jackson, Billie Lourd, Adina Porter, Billy Eichner en Leslie Grossman verwachten.

Verder is er een rol weggelegd voor Joan Collins, die naar verluidt de rol van de oma van Evan Peters’ personage zal vertolken. Het ziet ernaar uit dat het een behoorlijke cast wordt, want hier blijft het niet bij. Murphy vertelt: “You will see so many fan favorites return that you’ll feel like it’s The Love Boat. It’s a very high concept.” Over welke ‘fan favourites’ hij het heeft weten we niet precies, maar de kans zit er dik in dat een hiervan Dylan McDermott is, die alleen een rol had in het eerste seizoen. Hij lijkt zijn terugkomst in de serie te teasen in een tweet:

En verder?

Over het verhaal hebben we helaas nog maar weinig informatie, wel weten we toch iets meer dan de vorige keer. Zo onthulde Murphy een tijd terug dat de serie zich “achttien maanden vanaf nu” zal afspelen. Verder hint hij dat we een grote twist in de serie kunnen verwachten. Hij vertelt: “It’s a season unlike anything we’ve done because there’s a big hook to it. There’s a huge thing that happens in episode five.” Verder weten we dat de toon van het seizoen het meest in de buurt zal komen van ‘Asylum’ en ‘Coven’. En holy smokes, laat dat nou net twee van onze favoriete seizoenen zijn.

Speculaties

Diehard fans zouden geen diehard fans zijn, als er niet een speculatie of twee de wereld in geslingerd zou worden. De meest populaire theorie die op dit moment het internet rondgaat is dat seizoen acht zal gaan over het leven na een nucleaire holocaust. OKE DAN. Redelijk intens, als je het ons vraagt. Murphy heeft uiteraard nog geen uitspraken gedaan over deze theorie, wat fans natuurlijk alleen mar nieuwsgieriger maakt. Hoe dan ook, als hetzelfde productieschema als dat van vorige seizoenen aangehouden wordt, kunnen we over een maandje of twee de titel van American Horror Story seizoen acht verwachten. So stay tuned!

Elite Daily

Reageer op artikel:
Nieuwe details! Het achtste seizoen van American Horror Story wordt crazy
Sluiten