Emma Toussain
Emma Toussain Events 11 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Amsterdam Open Air recap: Bokoesam verrast heel CASA BACARDÍ met zijn onverwachte show

Afgelopen weekend was één van de leukste festivals van het jaar: Amsterdam Open Air. Het Gaasperpark in Amsterdam vult zich met goed geklede mensen, fijne muziek en hele lekkere drankjes. Wij bezoeken het festival samen met BACARDÍ en we kunnen je vertellen: zij weten hoe je een feestje geeft.

AOA met BACARDÍ

Amsterdam Open Air is een heerlijk festival om mensen te spotten en wij gaan samen met BACARDÍ en al hun favoriete merkambassadeurs het festivalterrein op. Hoe vier je feest in Casa BACARDÍ? De vraag waar wíj het antwoord op weten: in elk geval met héél veel lekkere deuntjes én een surprise act van niemand minder van Bokoesam. Bekijk het in de video hieronder:

Ook leuk: op Lowlands zijn we wederom te vinden in Casa BACARDÍ. Wil je je alvast voorbereiden op de komende festivals (inclusief LL?) met de lekkerste cocktails? Lees snel verder. Enne – wil je fit checks zien én horen over de festivalblunders van bijvoorbeeld Stan Lucan, Yuki Christus en Juultje Tieleman? Hou onze Instagram pagina dan goed in de gaten.

CASA_BACARDÍ_FESTIVAL_DAELOSHOTS1
CASA BACARDÍ

Ons favoriete BACARDÍ-drankje


Eén van onze favo drankjes? Sowieso de I LUV IT cocktail, hiermee waan je je direct op een zomers festival. Deze cocktail combineert het beste van BACARDÍ rum met kokoswater, passievrucht en limoen – een smaakexplosie die je vrienden direct in de festival spirit brengt.

Enne.. natúúrlijk vertellen we je hoe je die zelf thuis maakt voor je volgende feestje. Of op een festival, mocht je naar Lowlands gaan is dit ook héél erg lekker om mee te nemen in je koelbox.

I LUV IT cocktail


Ingrediënten:
60 ml BACARDÍ Carta Blanca rum
15 ml St. Germain likeur
15 ml passievruchtensap
15 ml limoensap (sap van ongeveer een halve limoen)
30 ml kokoswater
1 Limoenschijfje en wat geroosterde kokossnippers om te garneren

Zo maak je ‘m:
Vul een glas met ijsblokjes en voeg alle ingrediënten toe. Even roeren om alles te mengen. Maak af met een limoenschijfje en de geroosterde kokossnippers.

Wil je daar een passende snack bij, een lekker pre-festival ontbijtje? Say no more. We gaan voor rum pancakes met een Caribische twist.

Rum Pancakes

Ingrediënten voor de pancakes:
1 kopje bloem
2 eetlepels suiker
1 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel baking soda
1/4 theelepel zout
1 ei
3/4 kopje melk
1/4 kopje BACARDÍ rum
2 eetlepels gesmolten boter
1 theelepel vanille-extract


Voor de tropische topping:
1 kopje ananas, in stukjes gesneden
1 kopje mango, in stukjes gesneden
1/2 kopje kokosvlokken
2 eetlepels BACARDÍ rum
1 eetlepel honing
Verse muntblaadjes (optioneel)

Zo maak je de pancakes in 10 stappen

Bereid de tropische topping:

1. Meng de ananas, mango, kokosvlokken, 2 eetlepels BACARDÍ rum en
honing in een kom.
2. Zet dit mengsel in de koelkast terwijl je de pancakes maakt, zodat de
smaken goed kunnen mengen.

Maak de pancakes:

3. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout.
4. In een andere kom, klop het ei los en voeg de melk, 1/4 kopje BACARDÍ
rum, gesmolten boter en vanille-extract toe. Meng goed.
5. Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en roer tot alles
net gemengd is. Het beslag mag nog een beetje klonterig zijn

Bak de pancakes:

6. Verhit een beetje boter of olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
7. Giet ongeveer 1/4 kopje beslag per pancake in de pan. Bak de pancakes
tot er belletjes op het oppervlak verschijnen en de randen droog lijken,
ongeveer 2-3 minuten. Draai om en bak nog eens 2-3 minuten aan de
andere kant tot ze goudbruin zijn.
8. Herhaal dit proces met het resterende beslag

Serveer de pancakes:

9. Leg de pancakes op een bord en schep de tropische topping eroverheen.
10. Garneer met verse muntblaadjes als je wilt

Enjoy! En tot op Lowlands ❤

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.