Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 12 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Amy Winehouse staat in 2019 weer op het podium als hologram

Het is alweer zeven jaar geleden dat Amy Winehouse overleed aan alcoholvergiftiging. Toch staat ze in 2019 weer op het podium als hologram. Amy gaat de wereld rond voor een tour, mét live band en achtergrondzangers.

Amy Winehouse tour 2019

Het is een gek idee dat iemand die er niet meer is een wereldtour gaat doen, maar toch is het in 2019 zover: Amy Winehouse staat dan, soort van, op het podium. De soulzangeres raakte en inspireerde veel mensen met haar muziek en deze fans krijgen nu de kans om haar te zien optreden.

Opbrengsten van de tour

De volledige opbrengsten van de tour gaan naar het Amy Winehouse Foundation, dat na Amy’s dood door haar familie is opgericht. De foundation helpt jongeren die aan de alcohol en drugs zitten. Ook willen ze kwetsbare en kansarme jongeren ondersteunen, informeren en inspireren zodat ze hun volledige potentieel benutten.

Wel een fijn idee dat het geld wat je uitgeeft aan een ticket niet terechtkomt bij mensen die na haar dood bakken geld aan haar willen verdienen. Er wordt daadwerkelijk iets goeds mee gedaan.

De sponsoren

De tour zelf wordt gesponsord door Amy’s estate en de BASE Hologram company.

De CEO of productions van BASE zegt hierover: “Amy was an extraordinary individual who had an unbelievable passion for both her music and her fans. This tour will tap into that devotion and remind people of her amazing voice and all of her contributions to the world of music. In addition, we are proud to be a part of contributing to the Amy Winehouse Foundation and Amy’s legacy of commitment to others in need.”

Wauw! Prachtige illustraties van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Amy Winehouse staat in 2019 weer op het podium als hologram
Sluiten