Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

HBO deelt de officiële trailer van And Just Like That en dit is hoe je de serie in Nederland kijkt

Wij kunnen niet wachten tot And Just Like That eindelijk uitkomt. De Sex and the City-reboot werd eerder deze zomer bevestigd en het hele internet ging direct los en wij snappen wel waarom. De eerste show is super iconisch en vanaf december kunnen we weer genieten van Carrie, Miranda en Charlotte op onze schermen. HBO heeft nu ook de officiële trailer gedeeld van de reboot-serie en we zijn nu al obsessed.

Wij vertellen je precies waar je de serie kunt gaan kijken in Nederland.

And Just Like That

We zien steeds meer langskomen op social media over And Just Like That. Zo deelde Sarah Jessica Parker in juni de eerste foto’s van de serie en hoorden we dat we Samantha – gespeeld door Kim Cattrall – helaas niet terug gaan zien in de nieuwste serie. Ook krijgen we een inkijkje in de relatie tussen Carrie en Big, want Sarah Jessica Parker is op de set gespot toen ze een kus deelde met co-ster Jon Tenney. Zou de relatie tussen Carrie en Big nu dan echt ophouden? Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hopen van niet.

And just like that kijken in nederland
James Devaney/GC Images

We hoorden vorige week ook dat And Just Like That zich gaat focussen op Carrie die Samantha’s vriendschap terug wil winnen. De twee zouden met elkaar uitgevallen zijn nadat Carrie Samantha heeft ontslagen als haar publicist. Er komt zelfs een tweede seizoen van And Just Like That waarin de makers hopen dat Samantha ook weer te zien is. Wij zijn heel benieuwd.

And just like that
Gotham/GC Images

Release

Na zes seizoenen en twee films hebben we nog steeds niet genoeg van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Hoewel we Samantha in dit nieuwste seizoen helaas moeten missen gaan we wel andere bekende gezichten terugzien. “Viewers will definitely see Big, Aiden and Steve,” vertelt een bron uit de productie. Ook Stanford Blatch, Anthony Marantino en Harry – de echtgenoot van Charlotte – zijn terug te zien in de nieuwe serie.

De reboot, die uit 10 afleveringen van een half uur bestaat, wordt in december uitgezonden op HBO Max. In de nieuwste serie volgen we de iconische SATC-personages 20 jaar later dan in de laatste film. Hoewel we HBO tot dusver niet konden streamen in Nederland, komt daar in 2022 verandering in. De exacte datum is helaas nog niet bekend, maar wij hopen dat het zo snel mogelijk is. Zo kunnen ook wij in Nederland genieten van And Just Like That.

Trailer

HBO heeft nu officieel een trailer gedeeld van de Sex and the City-reboot And Just Like That. In de trailer zien we dat de serie een flinke update heeft gekregen sinds de Sex and the City-dagen, maar één ding blijft hetzelfde: Carrie, Miranda en Charlotte en hun leven in New York.

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet wachten tot de serie online komt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.