Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 15 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

De releasedate, de cast en het verhaal: dit is alles wat we weten over ‘And Just Like That’ seizoen 3

Het is al even geleden dat we wekelijks keken naar de avonturen van Carrie, Miranda en Charlotte in And Just Like That. Maar dat de dames voor een derde ronde gaan, is een feit. HBO Max bevestigde het derde seizoen al voordat het tweede seizoen online kwam – en dit weten we er tot zover over.

Alles over And Just Like That seizoen 3

Dat And Just Like That een nieuw seizoen krijgt, was voor de makers een no brainer. Het is namelijk de best bekeken HBO Original op het platform. ”We are delighted to share that since the launch of season two, And Just Like That… ranks as the number one Max Original overall, and is the most-watched returning Max Original to date” vertelt HBO’s head of content, Sarah Aubry, aan Variety.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

Over het exacte plot van seizoen 3 is nog niet veel bekend. En zoals we weten, is een onverwachte wending in het plot altijd mogelijk bij de dames uit Manhattan. Toch liggen er aan het einde van seizoen twee nog een aantal situaties open.

We sloten het seizoen af met Carrie die haar geliefde appartement verliet en verder ging met haar hernieuwde relatie met haar ex-verloofde, Aidan Shaw. Hoe gaat dat verder? En hoe verloopt de carrière van Charlotte, die weer fulltime is gaan werken? En zal Miranda’s wapenstilstand met exen Steve en Che tot iets moois leiden?

De cast

Hoewel de rest van de cast naar verwachting hetzelfde zal blijven, wordt er één bekend gezicht gemist. Sara Ramirez, die Miranda’s liefdesinteresse Che Diaz vertolkte, heeft laten doorschemeren dat hen personage mogelijk niet terugkeert in het derde seizoen. Sara verwees eerder naar ‘the last character I played’ toen het over personage Che Diaz ging.

Ook Samantha Jones hoeven we (waarschijnlijk) niet te verwachten. Er was grote hoop nadat Kim Catrall terugkeerde in de finale van het tweede seizoen, maar het is onwaarschijnlijk dat ze terugkeert voor het derde seizoen.

De releasedate

En dan de belangrijkste vraag: wanneer kunnen we weer kijken? De productie is in volle gang. In februari deelde de stylisten van And Just Like That, Molly Rogers en Danny Santiago, dat ze aan het shoppen waren voor het derde seizoen.

Nicole Ari Parker, die Lisa Todd Wexley speelt, onthulde in februari dat zij en de cast ‘in mei weer aan het werk gaan’. Dat is goed nieuws. Toch moeten we nog even geduld hebben, want HBO deelde dat het derde seizoen van And Just Like That niet verschijnt in 2024, maar in 2025.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.