The saga continues: Brad Pitt noemt Angelina Jolie een manipulatieve leugenaar

Er zijn al twee jaren voorbij sinds Brangelina officieel voorbij is, maar de vechtscheiding is nog steeds in volle gang. Angelina stapt nu wederom naar de rechter.

De vechtscheiding van Brangelina

Angelina Jolie en Brad Pitt trouwden in 2014. Toch overleefde de romantiek het niet, want in 2016 vroeg Angelina de scheiding aan. Sinds dat jaar zijn hun advocaten druk bezig om alles rondom de scheiding en hun zes (!) kinderen te regelen. Iets wat tot dusver niet van een leien dakje lijkt te gaan.

De 43-jarige Angelina beschuldigt de 54-jarige Brad ervan geen kinderbijslag te betalen en nu stapt ze naar de rechter. In de brief die ze naar haar advocaat stuurde legt ze alles uit. Hollywood is en blijft Hollywood, dus de brief is door NBC News openbaar gemaakt.

In de brief zegt Angelina: “Brad has a duty to pay child support. As of present, he has paid no meaningful child support since separation” De brief is opgestuurd zodat de zaak weer voor de rechter kan komen waardoor Brad Pitt alimentatie zou moeten gaan betalen.

Wat zegt Brad?

TMZ heeft gisteren gereageerd op alle ophef door een uitspraak van de advocaten van Brad Pitt naar buiten te brengen. Volgens hen klopt er niks van het verhaal van Angelina en heeft Brad wel degelijk genoeg betaald. Zij zeggen dat hij namelijk in totaal meer dan acht miljoen euro heeft neergelegd. Say what?!

Hij zou haar 6,9 miljoen euro hebben geleend zodat ze het huis waarin ze nu woont, kan betalen (want zelf heeft ze geen cent te makken?). Daarnaast heeft hij 1,1 miljoen euro aan alimentatie betaald. Dat moet wel genoeg zijn om de kosten te coveren, ja.

Liegt Angelina?

De advocaten van Brad claimen dat Angelina de hele zaak manipuleert met haar leugens. De ene partij zegt dat Angelina de scheiding zo snel mogelijk af wil, de andere partij beweert dat Brad juist zo snel mogelijk klaar wil zijn met het gedoe. Al met al is het een enorm nare scheiding.

Het hele verhaal achter de mare scheiding vind je hier.

Angelina Jolie doet boekje open over het einde van haar relatie met Brad Pitt

NBCNews

Reageer op artikel:
The saga continues: Brad Pitt noemt Angelina Jolie een manipulatieve leugenaar
Sluiten