Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 17 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Angelina Jolie huurt haar dochter in voor eigen musical, wel zo makkelijk

Met de creatieve genen lijkt het wel goed te zitten in de familie Jolie-Pitt. Angelina Jolie, die eerder deze maand bekendmaakte dat ze weer terug zal keren naar haar allereerste liefde, toneel, heeft haar 15-jarige dochter Vivienne Jolie-Pitt betrokken bij haar nieuwe theaterproject.

Het is blijkbaar voorlopig ‘breng je kind naar werk’-dag.

Een unieke samenwerking voor Broadway’s musical The Outsiders

Vroeger hebben we allemaal waarschijnlijk wel eens onze ouders geholpen. Of het nou was in het huishouden, een klusje in de tuin of, op wat latere leeftijd, met administratieve klusjes. Bij wereldberoemde gezinnen, zoals die van Angelina Jolie en Brad Pitt (die er overigens nog steeds even jeugdig uitziet), geldt dit blijkbaar hetzelfde, maar dan toch nét anders.

Als voorbereiding op de aankomende Broadway-musical van The Outsiders, waarvoor Angelina Jolie de producent zal zijn, heeft ze haar eigen dochter in een bijzondere rol aan boord gehaald. Vivienne Jolie-Pitt, van nog maar vijftien jaar, zal aan het werk gaan als de assistent van haar moeder.

Een stageplek om talenten te ontplooien

In een statement aan E! News verklaarde de actrice haar keuze: “Ik zie veel van mijn moeder in Viv, in de zien dat ze niet per se de schijnwerpers op zich gericht wil hebben, maar eerder een steun wil zijn voor andere creatieve geesten. Ze is erg bedachtzaam en serieus over theater en doet haar best om goed te begrijpen hoe ze een waardevolle bijdrage kan leveren.”

Manier om meerdere generaties te betrekken

Het idee om als producent betrokken te zijn bij de Broadway productie van “The Outsiders”, ontstond nadat Angelina de auteur van het originele werk ontmoette. Angelina gaf hierbij aan dat ze denkt dat de musical geschikt is voor alle leeftijden, maar vooral veel jongeren aan zal spreken. Ze kwam daarom met het idee om ervoor te zorgen dat jongeren gedurende het gehele proces worden betrokken. Ze wil dat hun ideeën een centrale rol spelen bij het tot leven brengen van deze productie.

Naast Vivienne heeft Angelina nog vijf andere kinderen met haar ex Brad Pitt: Maddox (van 22 jaar), Pax (van 19 jaar), Zahara (18 jaar), Shiloh (17) en Knox (15). Voorheen probeerden Angelina en Brad hun kinderen zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden. We zijn benieuwd of dat met de start van deze samenwerking ook nog steeds zal lukken.

Tom Holland, gaat alles goed? De acteur pronkt met zijn sinaasappelboom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.