Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 22 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Leef in je droomwereld met Animal Crossing: New Horizons

Even ontsnappen aan de echte wereld en genieten van een relaxed eilandleven. Daar hoef je de deur niet eens voor uit. Dankzij Nintendo Switch en de game Animal Crossing: New Horizons! Voer opdrachten uit, of ga lekker vissen, fossielen zoeken en insecten vangen. Er is iedere dag iets nieuws te ontdekken op jouw eigen eiland.

Animal Crossing: New Horizons is een van de nieuwste games van Nintendo Switsch van dit moment. Met deze game kun je honderden uren verdwalen in je eigen droomwereld op een prachtig eiland.

Daar start je een nieuw leven waar jij de regie in handen hebt. Je kunt echt even het ware, hectische leven ontvluchten. Je begint met een tentje en een paar beperkte middelen en gaat steeds een stapje verder om je eigen eiland te bouwen. Er komen nieuwe eilandbewoners waar je kennis mee kunt maken en bij je thuis op visite kunt uitnodigen. Daarvoor heb je misschien wel aanpassingen aan je huis nodig, of wil je het mooi versieren. Dat kan allemaal.

Je hebt alle tijd

Waar je in het echte leven nogal eens gehaast door de dagen gaat, kun je met Animal Crossing: New Horizons helemaal zelf de tijd bepalen. Als je veel vrije tijd hebt, kun je uren achter elkaar spelen. Je kunt naar eilanden van andere spelers reizen, hout, steen en andere materialen verzamelen. Daarmee kun je nieuwe voorwerpen maken voor in je huis. Of je gaat gewoon hele dagen lekker vissen.

Maar als je maar een kwartiertje of halfuurtje de tijd hebt, kun je je ook prima vermaken op je eiland. Even een praatje maken met de andere bewoners of fruit verzamelen en dat in de winkel weer verkopen. En met het geld dat je verdient, kun je upgrades voor je huis halen.

Je speelt realtime

Animal Crossing: New Horizons is gekoppeld aan de ‘echte’ tijd. Dat betekent dat wanneer je ‘s avonds speelt, het donker is in de game. Maar ook dat je per dag bepaalde dingen kunt doen en daarna weer de volgende dag voortgang boekt. Daardoor is dit een game die je eigenlijk elke dag even wilt spelen.

Animal Crossing: New Horizons

Het museum

We hadden al verteld dat je op je droomeiland lekker kunt gaan vissen. En verder zijn er dus veel insecten te vangen en fossielen te vinden. Wie daarnaar op zoek gaat, doet dat zeker niet voor niets. Na een tijdje valt er namelijk een museum vrij te spelen, waar je de door jou gevangen vissen, insecten en fossielen in kwijt kunt.

Samen met vrienden

Animal Crossing: New Horizons is een game die je heerlijk in je eentje speelt, maar je kunt ook samen met vrienden spelen en elkaars eilanden bezoeken. Je kunt inspiratie opdoen en het is mogelijk om jouw eigen creaties te delen of te ontvangen. Op die manier kun je kleding aantrekken van verschillende vooraanstaande mode-artiesten of je huis te versieren met kunst die uit een echt museum komt.

Animal Crossing: New Horizons

Leuke tips

Als je denkt dat Animal Crossing: New Horizons iets voor je is, dan hebben wij een paar leuke tips om mee aan de slag te gaan. Een ervan is: praat elke dag met de vrolijke Tom Nook. Hij geeft je een richting van wat je allemaal kunt gaan doen. Daarnaast doe je er goed aan om dagelijks zoveel mogelijk materialen te verzamelen. Pluk het onkruid, schud aan de bomen voor takken, en sla tegen keien op om stenen te ontvangen. Deze kun je verkopen, maar vaak doe je er beter aan om ze te bewaren om later in de game bepaalde voorwerpen van te maken.

En als je dan toch bij Tom Nook op bezoek bent, kun je daar gebruik maken van de werkbank om gereedschap te maken, waarmee je weer allemaal andere activiteiten kunt gaan doen. Op die manier voel je je binnen no-time thuis op je prachtige eiland.

Wil je nog meer lezen over Animal Crossing: New Horizons? Bezoek dan hier de zeer uitgebreide pagina van de game.

©2020 Nintendo

In samenwerking met Nintendo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Leef in je droomwereld met Animal Crossing: New Horizons
Sluiten