Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 19 november 2018

Hier koop je de looks van Anna Nooshin voor een veel leukere prijs

Online shoppen is hobby nummer één, maar het is soms best lastig iets leuks te vinden. Wij maken het onszelf wat makkelijker door inspiratie op te doen via de Instagram-accounts van onze favoriete celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete beroemdheden uit te zien, want via The Next Closet koop je gewoon hun looks.

De outfits van celebs

Met het wisselvallige weer van nu willen we er zeker van zijn dat we genoeg laagjes inslaan voor onze wintergarderobe. Maar wat we allemaal nou willen hebben, weten we eigenlijk niet echt. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Waar begin je met zoeken?

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

De look van Anna Nooshin

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere NSMBL founder Anna Nooshin aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

shop the look Anna nooshin

Alleskunner Anna Nooshin heeft natuurlijk deze fantastische site opgericht. Ondanks dat ze bezig is met talloze projecten weet ze het toch elke keer weer voor elkaar te krijgen om er fantastisch uit te zien. En het beste nieuws? Jij kan de outfits van Anna ook gewoon kopen.

Deze casual denim outfit van blogger en duizendpoot Anna Nooshin begint natuurlijk bij de grijze jeans van Marc Cain. Daar doe je de grijze spijkerjas van Dolce & Gabbana overheen, die je voor een gezellig prijsje aan kan schaffen.

Om de look af te maken koop je hier ook gewoon de Balenciaga sneakers. Deze zijn natuurlijk best prijzig, maar hier kosten ze wel wat minder. En hé, je doet wel enorm lang met deze schoenen. Maak de look af met de witte top voor maar €26 euro en je ziet er precies uit als Anna.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

NSMBL Klerenzooi: Anna Nooshin heeft haar Chanel verstopt

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Hier koop je de looks van Anna Nooshin voor een veel leukere prijs
Sluiten