WTF – Ansel Elgort heeft z’n haren platinum blond geverfd en is onherkenbaar

Acteur Ansel Elgort kennen we natuurlijk allemaal van de tranentrekker ‘The Fault In Our Stars’. Ansel blijkt ineens gearriveerd te zijn in de beauty scene, want hij heeft z’n natuurlijke bruine lokken omgeruild voor….*drumroll* een platinum blond kapsel. Jep.

Ansel Elgorts haar

Wat is dat toch met die celebrities die ineens massaal voor een andere look moeten gaan? Na Ariana Grande en Hailey Baldwin gaat nu ook Ansel Elgort voor een totaal ander kapsel en het best intens.

De acteur en muzikant was gisteren gespot bij een wedstrijd van de Phoenix Suns tegen de New York Knicks in het Madison Square Garden in New York. Of ja, gespot… Je moest wel goed zoeken want Ansel is vrijwel niet meer te herkennen.

Hij is namelijk van brunette naar blondine gegaan en we moesten even twee keer kijken of het niet Draco Malfidus van Harry Potter was. De felblauwe trui en rood geruite broek die de acteur droeg, zorgden ervoor dat zijn interessante kapsel nog meer opviel.

Ansel Elgort haar blond
Ansel Elgort haar blond

Niet z’n eerste experiment

Het is overigens niet de eerste keer dat de ‘The Fault In Our Stars’ acteur speelt met zijn haarkleur. Eerder dit jaar was hij al overgestapt naar een beetje goudblond dat hij showde op de rode loper met zijn vriendinnetje Violetta Komyshan.

Ansel Elgort haar blond

Begin december was Ansel echter weer gespot met lichtbruin haar, maar dat is dus nu weer veranderd. Ach ja, een beetje experimenteren kan nooit kwaad. Maar of het zijn beste look is, dat durven we niet helemaal te zeggen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

West Side Story komt terug met Ansel Elgort in de hoofdrol

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
WTF – Ansel Elgort heeft z’n haren platinum blond geverfd en is onherkenbaar
Sluiten