Redactie
Redactie Love & Life 13 jan 2021

De Apple AirPods (Pro) zijn nu met korting te koop voor de laagste prijs ooit

Ze zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken: Apple AirPods (Pro). Een aantal jaar geleden kwam Apple met de nieuwe, draadloze oortjes en sindsdien is iedereen om. Het geluid is goed, er wordt meer geluid gedempt en de allernieuwste AirPods Pro hebben zelfs noise cancelling. Het enige nadeel: de prijs, want ze zijn niet erg goedkoop.

En daarom hebben we goed nieuws, want zowel de AirPods als AirPods Pro zijn voor een bodemprijs te vinden. Worden we blij van.

Apple AirPods Pro aanbieding

Vandaag is het eindelijk weer raak: zowel de AirPods Pro als de normale AirPods zijn met fikse korting te scoren op Amazon. Sterker nog, de normaal vrij prijzige Apple AirPods Pro zijn voor de laagste prijs tot nu toe te verkrijgen. Bingo.

Amazon.nl heeft de AirPods Pro namelijk in de aanbieding voor 199,95 euro. Daarmee zijn de oordopjes van Apple voor het eerst onder de 200 euro gedoken. Normaliter hangt de prijs daar net iets boven. De adviesprijs is 279,00 euro. Maar liefst 28 procent korting, een sterke deal dus.

Ook AirPods met korting

Vind je de AirPods Pro desalniettemin toch een beetje overkill? Dan hebben we goed nieuws voor je. De reguliere Apple AirPods zijn namelijk ook in prijs gedaald. Die scoor je nu voor 129,95 euro op Amazon. Ter vergelijking: normaliter kosten de oortjes 179,00 euro.

Check voordat je meteen op de afrekenknop klikt wel nog even goed de prijs die je betaalt. Megadeals als de bovenstaande zijn vaak maar zeer tijdelijk beschikbaar, en Amazon past haar prijzen continu aan. Het zou dus zomaar kunnen dat de AirPods en AirPods Pro tegen de tijd dat jij dit leest alweer in prijs zijn gestegen.

Manners

Reageer op artikel:
De Apple AirPods (Pro) zijn nu met korting te koop voor de laagste prijs ooit
Sluiten