Met deze cider van Apple Bandit hou je de zomervibe het hele jaar door vast

Wat doe je op de eerste herfstachtige vrijdag van het jaar? Juist, dan ga je bootje varen (ondanks de regen en de wind). Slecht weer of niet, met een bootje vol giechelende meisjes en cider van Apple Bandit heb je hoe dan ook de zomer in je bol.

NSMBL’s Anne-Flore en Gina werden uitgenodigd om cider te komen proeven en een boottochtje te maken richting De Parade. Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen.

Bootje varen, cider drinken

De Uber-chauffeur reed ons naar het haventje bij George Marina waar we werden ontvangen door een vrolijke dodo die vooral zelf heel erg hard om zijn grappen moest lachen. Maar echt, gekleed in vol ornaat gaf hij ons de cider menukaart voor op de boot.

Het bootje was voorzien van een vrouwelijke kapitein die welgeteld één keer eerder had gevaren, werkelijk hilarisch. Foutloos voeren we naar een drijvend vlot op het wilde water waar we werden verwelkomd door twee barmannen (jummie) en cider van Apple Bandit (nogmaals jummie).

Op het vlot stond een bar waar we konden kiezen uit verschillende de cider’s. Aangezien we wel wat passie konden gebruiken werd het de Old Mout Passion Fruit & Apple. Werkelijk een feestje voor je mond en als je geen zin hebt in de winter raden we je aan elke dag zo’n cider achterover te slaan.

En route naar De Parade

Na een korte stop op het cider-eiland voeren we door naar De Parade. Dé place to be in Amsterdam waar je influencers, hippe mama’s en creatievelingen tegen het lijf loopt. Op De Parade liepen we rechtstreeks naar de cider bar want één drankje is geen drankje en twee is altijd drie. We like.

Ga jij dit weekend nog naar De Parade? Vergeet dan niet om zo’n heerlijke Apple Bandit bij de cider bar te scoren.

 

NSMBL’s @annefloremuller en @ginadarablog gingen varen met @applebanditnl om cider te proeven. Heerlijk! Daarna afgezet op de Parade bij de Cider Bar? Wie gaat hier ook een lekker drankje drinken om het weekend in te luiden? #beginmetcider

487 vind-ik-leuks, 2 reacties – NSMBL (@nsmbl) op Instagram: ‘NSMBL’s @annefloremuller en @ginadarablog gingen varen met @applebanditnl om cider te proeven….’

Reageer op artikel:
Met deze cider van Apple Bandit hou je de zomervibe het hele jaar door vast
Sluiten