Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Beauty 22 mrt 2018

Tell us it’s not true… er bestaat nu kaasshampoo en bacon-conditioner

Krijg je weleens onder de douche ontzettend zin in kaas en bacon? Dan gaat het bagel-restaurant ‘Einstein Bros‘ je heel blij maken: er bestaat nu een kaasshampoo én bacon-conditioner. Althans, als het geen vervroegde 1 aprilgrap is…

Kaas en bacon-conditioner

Om de komst van het nieuwe Cheesy Wakin’ Bacon broodje te vieren, brengt ‘Einstein Bros’ de kaasshampoo en bacon-conditioner op de markt. Kijk, zo’n lekkere combi op je brood snappen wij wel, maar in je haar?! Dat is toch een heel ander verhaal. Anyway, dit is het yummy broodje:

What better way to start the day than with the delicious aroma of the new Cheesy Wakin’ Bacon sandwich from Einstein Bros. Bagels. This is the ultimate breakfast apéritif — now our fans can shower themselves with mouth-watering scents, leaving them looking as incredible as they smell edible, all day long” aldus Kerry Coyne, de marketingdirecteur van het bagel-restaurant.

Vervroegde 1 aprilgrap?

De video hieronder is de promotievideo voor de shampoo en conditioner… probeer vooral niet in lachen uit te barsten. Het idee is leuk, maar wij vinden het vrij lastig serieus te nemen. In de video komen twee ‘professionals’ aan het woord, waaronder een dating consultant. Hij zegt: “This product is not only a breakthrough for amazing hair, it’s a breakthrough for love.” Eh ja, waar je date maar gelukkig van wordt. Laat dit alsjeblieft een vervroegde 1-aprilgrap zijn. Hoewel we de geur van bacon en kaas heerlijk vinden, moeten we er niet aan denken om het in ons haar te smeren.


Mocht het toch geen 1 aprilgrap zijn: de kaasshampoo en bacon-conditioner zijn limited edition en je koopt ze hier in één setje. Voor tien dollar (omgerekend iets meer dan acht euro) zijn ze van jou! Op dit moment is het setje uitverkocht, maar niet getreurd: wanneer je op de website je E-mail invult, krijg je een melding in je mailbox wanneer het setje weer op voorraad is.

HelloGiggles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Tell us it’s not true… er bestaat nu kaasshampoo en bacon-conditioner
Sluiten