Dit is de reden dat we nooit zullen weten wie de peetouders van Archie Harrison worden

Binnenkort vindt de doop van royal baby Archie Harrison plaats. Het kindje van Meghan Markle en prins Harry is alweer twee maanden oud en dit weekend zal hij gedoopt worden in Windsor Castle. Natuurlijk willen we dolgraag weten wie de peetouders worden, maar daar gaan we nooit achterkomen.

Zoals bij zoveel dingen rondom de royals, blijft ook de namen van de peetouders een goed bewaard geheim. Dit is daar de reden voor.

Peetouders van Archie Harrison

De locatie en datum waarop de doop plaats zal vinden zijn bekend, maar helaas is er niet heel veel meer informatie beschikbaar. De hele gebeurtenis zal privé zijn, wat natuurlijk ook hartstikke logisch is.

Toch zijn er veel speculaties rondom de identiteit van de peetouders van Archie. De kans is namelijk groot dat die, net als de Duchess of Sussex, beroemdheden zijn. De namen Serena Williams en haar man Alexix Ohanian werden door fans veel benoemd. Maar ook George en Amal Clooney is een koppel waarvan veel mensen hopen dat het de peetouders worden.

Helaas moeten we de hoop op die informatie laten varen. Buckingham Palace heeft namelijk in een officieel bericht laten weten dat de namen van de peetouders van Archie niet bekendgemaakt worden. Jammer, maar helaas. Het is de keuze van Meghan en Harry.

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex! © SussexRoyal

2.3m Likes, 41.6k Comments – The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Instagram: “Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex! ©…”

Meer foto’s van Archie

Waar we gelukkig wel op kunnen hopen, is dat er na de doop meer foto’s van de baby van Meghan en Harry verschijnen. Fotograaf Chris Allerton zal namelijk officiële portretten maken tijdens de ceremonie.

Het is Meghan en Harry natuurlijk goed recht om de namen van de peetouders niet bekend te maken. Tot nu toe hebben ze zoveel mogelijk van hun leven privé gehouden. Iets wat we goed snappen, aangezien ze continu in de spotlights staan.

Reageer op artikel:
Dit is de reden dat we nooit zullen weten wie de peetouders van Archie Harrison worden
Sluiten