Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 21 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze print uit je favoriete tienerfilms is terug en zo draag je hem

Ken je de outfits uit je favoriete tienerfilms nog? Mean Girls, Clueless, Legally Blonde en ga nog maar even zo door. Er is een overeenkomst in de outfits uit alle films: de argyle-print. De retroruit duikt in 2021 weer op en zorgt voor een nieuwe, moderne twist op de outfits uit je favoriete tienerfilms.

We delen alles over de print die je komend seizoen wil dragen.

Argyle-print: de ruit komt terug

En dat is natuurlijk geen verrassing, want de print komt keer op keer terug in onze favoriete films en series. Zo zagen we Cher Horowitz in Clueless met de geruite rok en droegen Blair Waldorf en Chuck Bass uit Gossip Girl ook graag stukken met de print. Couple goals zullen we maar zeggen. Na de films uit de jaren negentig werd de print vooral groot doordat grote artiesten als Kanye West en Pharrell het gingen dragen.

Clueless

Nu is de print weer terug en dat is geen verrassing. Eerder zagen we al grote trends uit de 90’s terugkomen in meerdere collecties. Nu lopen grote modemerken als Staud, Burberry, Khaite en Ashley Williams weer met de ruit weg. En dat gaat niet onopgemerkt bij de sterren, want Dua Lipa, Olivia Wilde, Harry Styles en Bella Hadid werden al met de print gespot.

Hoe draag je het?

Wij zijn hier om de print weer te gaan dragen, alleen is het soms best lastig om het te combineren. Zorg er daarom voor dat je maar één stuk met de ruit draagt, zodat het geen overkill wordt. Combineer hem dan bijvoorbeeld met een mooie jeans en een basic coltrui. Mocht je geen inspiratie hebben, dan kun je gewoon een van je favoriete tienerfilms aanzetten. Succes gegarandeerd als je je kleedt als je tieneridolen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.