Peuter Ariana Grande zingt een nummer van Celine Dion in dit filmpje en je hart smelt

Bij sommige mensen stroomt de muziek door het bloed. Een goed voorbeeld? Ariana Grande, die al van kinds af aan haar gouden keeltje openzette om de wereld te trakteren op een geluid waar je U tegen zegt. Dit weekend deelde ze een video op Instagram waar ze een stukje van ‘You Are The Reason’ zong van niemand minder dan Celine Dion.

Celine Dion

De Canadese zangeres Celine Dion heeft een prachtstem en er zijn er maar weinig die haar liedjes écht kunnen zingen. Tuurlijk, wij proberen ook wel eens wat klanken de lucht in te gooien, maar laten we eerlijk wezen: maar weinig mensen willen daarnaar luisteren. Tenzij er een karaoke avond gaande is en mensen wat drank achterover hebben geslagen. Dan zingt iedereen opeens uit volle borst mee met ‘My Heart Will Go On.’

Ariana Grande kan het wél

Ariana Grande laat ons zien dat zij wél in staat is om liedjes van Celine Dion te zingen. Sterker nog: dat ze als peuter al meer zangtalent in haar botten had zitten dan wij op deze leeftijd. Tenzij je ook gezegend bent met zulke prachtstem natuurlijk. Eerder zong ze al liedjes van niemand minder dan Katy Perry en Britney Spears, maar over haar versie van Celine Dion zijn we minstens net zo erg te spreken.

Ariana plaatste deze throwbacks op Instagram:

put it from the beginning ᶠʷᵃⁿᵏᶦᵉ

2.2m Likes, 28.9k Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: “put it from the beginning ᶠʷᵃⁿᵏᶦᵉ”

we still sing this 🖤 she’s still barbara and still this stunning and cute if not more so ✨

1.2m Likes, 8,325 Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: “we still sing this 🖤 she’s still barbara and still this stunning and cute if not more so ✨”

“We still sing this. She’s still barbara and still this stunning and cute if not more so,” schrijft Ariana onder het tweede filmpje. Ariana zingt hier het stukje van Celine, terwijl haar moeder de rol van Barbara Streisand op haar neemt. Naast dat Ariana voor haar leeftijd al een enorm gevoel heeft voor muziek, ziet ze er ook e-norm schattig uit. Meer throwbacks, alsjeblieft.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pete heeft Ariana geblockt op social media na gepest te worden door fans

ELLE

Reageer op artikel:
Peuter Ariana Grande zingt een nummer van Celine Dion in dit filmpje en je hart smelt
Sluiten