Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 23 apr 2019

Ariana Grande werd tijdens Coachella bekogeld met… een citroen?

Afgelopen weekend vond het tweede weekend van Coachella plaats, waar niemand minder dan Ariana Grande optrad. Waar wij (en met ons elk weldenkend mens) uit volle borst mee zouden zingen met elke klemtoon die de zangeres de wereld in slingerde, bleek niet iedereen blij met de komst van miss Thank U, Next. Ze werd namelijk bekogeld met een citroen.

Ariana Grande wordt bekogeld met een citroen

Tijdens haar optreden op Coachella huppelde Ariana Grande – as she does – over het podium heen, toen vanuit het niets een vliegende citroen op haar afkwam. Ja, dat betekent inderdaad dat iemand de moeite heeft genomen om een citroen mee te nemen naar het festivalterrein, om deze vervolgens naar Ariana te gooien. Volkomen normaal. De citroen raakte haar borst en stuiterde vervolgens op de grond.

Ariana’s reactie

Het hele gebeuren is vastgelegd. De citroen komt als vanuit het niets aangevlogen en raakt de zangeres vol op haar borst.

kayleigh on Twitter

ARIANA SWEETIE IM SO SORRY ABOUT THAT LEMON BUT… I CANT BELIEVE CHRIS AND I SAW THIS RIGHT IN FRONT OF US JSKSJW https://t.co/SoJvdEwQjn

Ook Ariana’s reactie op de vliegende citroen is vastgelegd. “That’s ’cause one of y’all threw a lemon at me! Shit.”

zak on Twitter

GIRL WHO WE FIGHTING?? @ArianaGrande https://t.co/HvZKeVRo4B

Het is natuurlijk sowieso al te bizar voor woorden dat je de behoefte voelt een artiest (of wie dan ook) te bekogelen met een object, maar dat je het in je botte kop haalt om dit te doen na de aanslag in Manchester tijdens Ariana’s optreden, gaat écht te ver. Al helemaal omdat de zangeres onlangs scans van haar brein deelde op social media, waarop te zien is dat ze lijdt aan PTSS.

Anyhow, Ariana Grande is er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf gekomen, een supermarkt is zo’n €0.50 rijker en er is nu iemand die over een jaartje of veertig vol trots aan haar kleinkinderen kan vertellen dat ze een citroen heeft gegooid naar Ariana Grande.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ariana Grande werd tijdens Coachella bekogeld met… een citroen?
Sluiten