Diehard fans van Ariana Grande staan nu al in de rij voor haar concert in Amsterdam vanavond

Vanavond vindt het concert van zangeres Ariana Grande plaats in het Ziggo Dome in Amsterdam. Ondanks dat de deuren pas vanavond opengaan én het keihard regent, staan alle diehard fans al in de rij.

Het Nederlandse weer houdt echte Ari-fans niet tegen om op straat te zitten. Nog tien hele uren moeten de fans in de regen wachten op de zangeres.

Ariana Grande’s concert in Ziggo Dome

Ondanks de regen bivakkeren alweer tientallen fans van Ariana Grande op de stoep van de Ziggo Dome. Onder zielige zeiltjes en paraplu’s zullen ze dus nog uren moeten wachten totdat de deuren van de Amsterdamse concertzaal opengaan.

Ariana Grande concert
. ANP KIPPA RAMON VAN FLYMEN ANP KIPPA RAMON VAN FLYMEN

Net als in augustus, toen er ook al vroeg diehard-fans in de rij stonden, hopen ze op een plekje vooraan tijdens de show van de zangeres. Ariana gaf toen twee shows en keert nu terug voor een derde optreden. De concertbezoekers van woensdag hebben met het weer iets minder geluk. Bij de vorige twee optredens was het juist stralend zomers weer. De deuren van de Ziggo Dome gaan om 18.30 uur open. Het wachten op Ariana gaat daarna verder want de zangeres komt naar verwachting pas om 21.15 uur het podium op.

Instagram post by Ariana Grande * Sep 10, 2019 at 6:38pm UTC

1m Likes, 4,065 Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram

baby platypus

2.9m Likes, 22.8k Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: “baby platypus”

Gisteravond postte Ariana al een paar mooie foto’s op Instagram van Amsterdam. Haar veel te schattige hondje is gelukkig ook van de partij en aan de foto’s te zien heeft ze een rondvaart over de Amsterdamse grachten gehad. We zijn benieuwd naar het optreden van vanavond.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Diehard fans van Ariana Grande staan nu al in de rij voor haar concert in Amsterdam vanavond
Sluiten