Instagram official – Ariana Grande deelde een schattige foto met haar lover om het officieel te maken

Ariana Grande is al een tijdje aan het daten met Dalton Gomez, maar fans hebben de twee niet vaak samen gezien. In mei werd het al officieel, toen de twee hun relatie bevestigden in de videoclip van Ariana’s Stuck with U, maar foto’s op Instagram bleven uit. Tot afgelopen vrijdag.

Vanaf afgelopen vrijdag is het dan toch echt Instagram official. Ariana Grande postte namelijk een foto met haar lief. Cute.

Ariana Grande en Dalton Gomez Instagram official

Vlak voor haar verjaardag plaatste Ariana Grande op Instagram een serie schattige foto’s. De thread begint met een foto van de zangeres en haar hondjes, gevolgd door schattige video’s. En dan is daar De Foto. Als bijna de laatste foto in de thread is Ariana te zien samen met Dalton Gomez. Het is even zoeken, maar ben je benieuwd wie de nieuwe lover van Ariana Grande is? Check dan de thread hieronder.

Nieuwe vriend

Niet iedereen wist van deze romance, terwijl de twee toch echt al daten sinds maart. Dalton Gomez was eerder al te zien in de nieuwe video van Ariana en Lady Gaga, nadat hij ook al een rol had in de videoclip van Stuck With U.

Volgens bronnen wil Ariana de relatie zoveel mogelijk uit de media houden, nadat haar break-up zo publiekelijk plaatsvond met ex-verloofde Pete Davidson. Wij zijn benieuwd of er meer kiekjes zullen volgen, of dat we het met deze foto moeten doen.

Wie is Dalton Gomez?

Grote kans dat je na het zien van de foto geen idee hebt wie deze jongen is. En dat kan kloppen, hij werkt namelijk niet in de entertainmentindustrie. Hij is een makelaar en gespecialiseerd in luxe ontroerend goed. Hoe de twee elkaar precies kennen is nog niet bekend, maar een bron zegt dat ze zich in hetzelfde cirkeltje bevinden.

Dalton schijnt een danser te zijn geweest én ze hebben veel gemeenschappelijke vrienden. Door de quarantaine hebben de twee veel tijd met elkaar doorgebracht.

Reageer op artikel:
Instagram official – Ariana Grande deelde een schattige foto met haar lover om het officieel te maken
Sluiten