Insta famous – Ariana Grande is de meest gevolgde vrouw op Instagram

Afgelopen maandag was het zo ver. Dé dag waarop Ariana Grande Selena Gomez versloeg als het gaat om de meest gevolgde vrouw op Instagram. Jawel, met haar ruim 146 miljoen volgers (146,29) is Ariana Grande de meest gevolgde vrouwelijke influencer met het grootste bereik op Instagram.

En dat is wel een applausje waard. Sterker nog, er is maar één iemand die meer volgers heeft dan Ariana Grande en dat is Christiano Ronaldo.

Ariana Grande meest gevolgde vrouw op Instagram

Selenda Gomez stond lange tijd op nummer een op de lijst van vrouwelijke influencer met het grootste bereik op Instagram. Dat is nu verleden tijd. Ariana Grande heeft haar ingehaald, waardoor ze nu op een tweede plek staat met 146,27 miljoen volgers (ook niet verkeerd, als je het ons vraagt).

Social media break

Bovendien gaf Selena Gomez in september 2018 aan dat ze een break wilde nemen van social media:

“Taking a social media break. Again. As much as I am grateful for the voice that social media gives each of us, I am equally grateful to be able to step back and live my life present to the moment I have been given. Kindness and encouragement only for a bit! Just remember- negative comments can hurt anybody’s feelings. Obvi.”

Eind januari kwam ze weer terug op de Gram met prachtige foto’s en een misschien wel mooiere caption over reflectie en persoonlijke groei.

Ariana op Instagram

Ariana Grande is het in ieder geval waard om te volgen. Zo had je in juni namelijk kunnen ontdekken dat Ariana het Instagram official had gemaakt met haar lover Dalton Gomez.

Hoewel de twee al aan het daten waren sinds maart, duurde het even voor de relatie in de media kwam. Dat is iets waar Ariana voor wilde zorgen, nadat haar break-up met ex-verloofde Pete Davidson zo publiekelijk plaatsvond.

Reageer op artikel:
Insta famous – Ariana Grande is de meest gevolgde vrouw op Instagram
Sluiten