Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 27 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

WTF – Ariana Grande heeft een bizarre lookalike en wij kunnen ze niet uit elkaar halen

Je hebt vast weleens gehoord dat iedereen op aarde minstens één lookalike heeft rondlopen. Nou, we kunnen met zekerheid zeggen dat Ariana Grande haar lookalike heeft gevonden. Probeer jij ze maar eens uit elkaar te halen.

Google voor de grap maar op de naam Paige Niemann. Wij weten niet of we naar de zangeres of het meisje kijken en ook Ariana is shook.

Ariana Grande’s lookalike

Tegenwoordig is TikTok helemaal booming. De app, waarin je korte filmpjes uploadt, is razendpopulair onder jongeren en er bestaan zelfs heuse TikTok celebrities. Eén van die viral TikTok-gebruikers is tiener Paige Niemann. Ze is enorm bekend geworden dankzij de app, maar er zijn meer redenen waarom ze ineens viral gaat.

Ze kan namelijk zo door het leven als Ariana. Toen het meisje vaak te horen kreeg dat ze wel wat weg had van de zangeres, besloot ze zichzelf ernaar te gedragen. Van de make-up look tot aan de iconische paardenstaart, Paige heeft het voor elkaar gekregen om Ariana compleet te kopiëren.

Toen iemand op Twitter de video van Paige doorstuurde naar de zangeres, was ze zelf ook helemaal shook. “I just wonder whyyyy the cat voice / dialogue. I am sure she is the sweetest sweet sweetheart forreal !! but it’s definitely bizarre seeing people blend the two worlds lmao,” reageert Ariana op de video.

Mixed feelings

Sommigen vinden het maar vreemd dat iemand er zoveel aan doet om op een beroemdheid te lijken. Het lijkt ons ook best verontrustend om te zien dat iemand jou compleet kopieert. Toch zijn anderen juist enorm fan van Paige en nemen ze het voor haar op. “She’s actually so sweet! she’s 14-15 (i can’t remember which one), and she was always told that she looks like you, so she just learned how to do makeup like yours!” schrijft iemand op Twitter.

Om je geheugen nog even te verfrissen, dit is een foto van Ariana herself:

mood ☁️ happy #boyfriend day ?? song and video out now wherever u look for it we love u

2.7m Likes, 13k Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: “mood ☁️ happy #boyfriend day ?? song and video out now wherever u look for it we love u”

En dit, lieve mensen, is een foto van Paige:

You’re what I adore babe ?

57.9k Likes, 4,900 Comments – ♡ ????? ♡ (@paigeniemann) on Instagram: “You’re what I adore babe ?”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WTF – Ariana Grande heeft een bizarre lookalike en wij kunnen ze niet uit elkaar halen
Sluiten