Ariana Grande is boos omdat Mac Miller geen Grammy heeft gewonnen

Gisteren vonden de Grammy’s plaats en het was Cardi B die dit jaar (als eerste vrouwelijke artiest ooit) wegliep met de prijs van ‘Best Rap Album’. Daar was één iemand niet tevreden over: Ariana Grande. Ze is namelijk boos omdat haar overleden ex Mac Miller niet heeft gewonnen en dat liet ze weten ook.

Mac Millers eerste nominatie

In september overleed de legendarische rapper Mac Miller op 26-jarige leeftijd aan een overdosis. De rapper, die ook de ex-vriend van Ariana Grande is, was dit jaar voor het eerst genomineerd voor een Grammy dankzij zijn laatste album ‘Swimming’.

Zijn familie was aanwezig in het geval hij zou winnen, maar het was iemand anders die de award won. Cardi B won namelijk dankzij haar album ‘Invasion of Privacy’. Dat is super tof aangezien ze daarmee de eerste vrouwelijke artiest ooit is die deze prijs in ontvangst mag nemen. Toch is het pijnlijk voor de familie, vrienden en fans van Mac om te zien dat hij niet had gewonnen.

Ariana Grande tweet over Mac

We wisten natuurlijk al dat Ariana niet aanwezig zou zijn bij de Grammy’s dit jaar. Ze had namelijk een felle discussie met de organisatie en heeft uiteindelijk besloten om niet op te komen dagen.

Maar goed, Ariana zat wel de gehele tijd op social media dus het leek eigenlijk net alsof de zangeres er gewoon bij was. Toen bekend werd gemaakt dat Cardi B had gewonnen, liet ze meteen weten dat ze pissed is. De eerste tweet was ‘fuck’ en de tweede volgende met ‘literal bullshit’.

Ze liet nog wel even weten dat ze niet daadwerkelijk boos is op Cardi B, maar ze had wel gehoopt dat Mac zou winnen. Ze zei: “nothing to do w her. good for her. i promise. i’m sorry.”

ariana grande mac miller grammy's

Ouders zijn voor niets gekomen

Een fan postte vervolgens nog op Twitter dat het echt niet oké is dat de organisatie van de Grammy’s de ouders van Mac Miller hebben uitgenodigd, zodat ze vervolgens konden zien hoe zijn album verloor.

Thee Only Lizzo Stan. on Twitter

Y’all invited Mac’s parents out and you didn’t give him an award are y’all DUMB? @RecordingAcad

Dit is precies de reden waarom Ariana zo boos is dat Mac niet heeft gewonnen en reageert: “this. this is what i meant. karen was gonna have a green suit made.” De tweets zijn daarna allemaal meteen verwijderd.

ariana grande mac millet grammy's
ariana grande mac millet grammy's

Cardi’s reactie

Cardi B zelf is natuurlijk super blij dat ze heeft gewonnen en dat is ook hartstikke terecht. Wel laat ze weten dat ze de award met de overleden rapper deelt. Ze zegt: “I read an article that said Mac Miller’s family, if he didn’t win they would want me to win. I’m sharing this Grammy with you, motherfu**er. Rest in peace.”

Dit bericht bekijken op Instagram

WE WON A FUCKIN GRAMMY 🏆🏆🏆🏆🏆

Een bericht gedeeld door CARDIVENOM (@iamcardib) op

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Ariana bijt van zich af nadat ze beschuldigd wordt van Mac Millers dood

Reageer op artikel:
Ariana Grande is boos omdat Mac Miller geen Grammy heeft gewonnen
Sluiten