Mooi eerbetoon: Ariana Grande laat voor het eerst haar Manchester-tattoo zien

Afgelopen dinsdag was het precies één jaar geleden dat de gruwelijke aanslag bij Ariana Grande’s concert in Manchester plaatsvond. Voor langere tijd was Ariana uit de spotlights, tot ze eerder dit jaar bij een Oscars-afterparty weer publiekelijk verscheen.

Manchester-tattoo

Ariana herdacht de vreselijke gebeurtenis waarbij 22 mensen het niet overleefden, met een kleine ceremonie bij haar thuis. En ter nagedachtenis heeft ze nu ook een tattoo laten zetten. We weten niet helemaal zeker of ze deze al langer had – vorig jaar waren er al geruchten dat de zangeres samen met haar crew een bijtje had laten tatoeëren – of dat ze ‘m pas sinds kort heeft.

Ariana postte een foto van haar linkeroor – waar ze de tattoo van het bijtje heeft laten zetten – op zowel haar Instagram– als Twitteraccount. Erbij schreef ze de tekst: “forever ☁️”.

forever ☁️

2.9 m vind-ik-leuks, 42.1K reacties – Ariana Grande (@arianagrande) op Instagram: ‘forever ☁️’

Symbool van Manchester

Waarom Ariana voor een bijtje heeft gekozen? Al sinds de industriële revolutie is de werkbij hét symbool van Manchester. Dit is omdat de lokale bevolking zich hiermee wil profileren als hardwerkend volk. Het symbool werd al eerder gebruikt door Ariana; je ziet ‘m namelijk voorbij vliegen in de laatste seconden van haar videoclip voor ‘No Tears Left To Cry’.

1 ♡ @victoriamonet

1.8 m vind-ik-leuks, 13.8K reacties – Ariana Grande (@arianagrande) op Instagram: ‘1 ♡ @victoriamonet’

Ariana bewijst nogmaals dat ze een prachtig mens is.

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Mooi eerbetoon: Ariana Grande laat voor het eerst haar Manchester-tattoo zien
Sluiten