Ariana Grande zal waarschijnlijk niet bij de Grammy’s aanwezig zijn vanwege deze reden

Zo ongeveer iedereen in de muziekindustrie bereidt zich op dit moment voor op de Grammy’s die aankomende zondag plaatsvinden. Onze grote vriendin Ariana Grande is echter waarschijnlijk niet van de partij. De zangeres zou namelijk een discussie hebben gehad met de organisatie van de show.

Ariana Grande niet op de Grammy’s

Over een paar dagen vindt een van de grootste evenementen van het jaar plaats: de Grammy’s. Tijdens dit indrukwekkende muziekspektakel zullen de allergrootste muzikanten van de wereld op één locatie optreden.

Toch zal Ariana, een van de meest besproken popartiesten van afgelopen jaar, hoogstwaarschijnlijk niet meer aanwezig zijn bij dit feest. Dat ondanks dat ze er eerst wel bij zou zijn.

Ariana Grande is beledigd

Mocht je je afvragen wat de reden is, Ariana is niet simpelweg heel zenuwachtig. De zangeres zou niet uit de onderhandelingen met het productieteam zijn gekomen. Volgens Variety heeft een bron verteld dat Ariana beledigd was nadat de organisatie van de Grammy’s haar had laten weten dat ze het nummer ‘7 Rings’ niet mag zingen tijdens de show.

Volgens dezelfde bron zou het team van Ariana na deze afwijzing nog hebben geprobeerd om tot een compromis te komen. Zo hadden ze voorgesteld dat Ariana anders het nummer ‘7 Rings’ zou verwerken in een medley, maar ook daar waren ze bij de Grammy’s niet over te spreken.

Dat was het moment waarop de zangeres volgens Variety heeft gezegd dat ze dan maar helemaal niet meer komt optreden. Ze zal waarschijnlijk ook niet aanwezig zijn tijdens het evenement zelf. Dat gaat awkward zijn, mocht de zangeres een prijs winnen (eerlijk is eerlijk, die kans is groot). Ariana is namelijk genomineerd voor twee Grammy awards.

Ariana Grande Today on Twitter

Ariana is featured in #GRAMMYs promo throughout Los Angeles ?

Geen reactie

De organisatie van de Grammy’s heeft nog geen reactie gegeven op deze informatie van Variety. De bron beweert echter dat andere artiesten die zondagavond zullen optreden, niet aan dit soort standaarden moesten voldoen. Daarnaast hangt de hele stad vol met foto’s van Ariana die het evenement promoot. We zijn benieuwd hoe dit af gaat lopen.

Dit vind je leuk om te lezen.

Ariana Grande’s tattoo blunder zou haar zomaar 1,5 miljoen dollar op kunnen leveren

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Ariana Grande zal waarschijnlijk niet bij de Grammy’s aanwezig zijn vanwege deze reden
Sluiten